søndag 29. juli 2012

Med et lett slør av støv...

Vi interiørbloggere får til tider litt knips på fingrene for å vise kun stylede bilder med rene flater og ryddige hjørner. Jeg må jo innrømme at jeg kjenner meg igjen i den og det er ikke få ganger det har blitt ryddet litt akkurat rundt te-koppen før bildetagning for et klinisk rent og ryddig hjem med en 16 mnd. gammel gutt å ta seg av lar seg vanskelig gjøre. Men enkelte ganger er det ikke de stylede øyeblikkene som gir de fineste stemningene, tvert om. Da vi "flyttet" hjem igjen etter ferien på tirsdag hadde jeg med meg to lykter og et bilde som i påvente av en fast plass ble lagt på stuebordet som allerede fløt over slik det var. Lyktene var støvete etter å ha stått på et loft i flere år og bilde var ikke mye bedre det heller. Sammen med et par lysestaker i mint og corocia blomsten min la jeg plutselig merke til at alle gjenstandene stod så fint til hverandre og blomsten laget så fint skyggespill på bilde. 

Et ustylet øyeblikk, men likevel så vakkert. 

  

Fortsatt god søndagskveld til deg & dine.

Therese
lørdag 28. juli 2012

Øyeblikk...Innom en liten tur for å ønske dere alle en fortsatt fin helg. 
Her går dagene litt for raskt for tiden iblandet en forkjølelse hos meg, tannfrembrudd hos den lille og ugreie netter i den sammenheng. Samboerens siste feriedag skal nytes til det fulle i morgen og forberedelsene til lilleplutts barnehagestart om drøye 14 dager er i full gang. En tid med litt blandede følelser hos mor som gleder seg til litt alenetid som kroppen uten tvil trenger, men gruer seg til stillheten og savnet som jeg vet kommer. Men det er vel en fase det også!?!


Men nå skal det køyes. Sweet dreams fra meg....


Therese 
onsdag 25. juli 2012

Sweet memories & rainy days...
Da var vi vel hjemme igjen etter en drøye 3 ukers ferie sørpå hos familien. 
Fattige på solskinn men desto mer rik på opplevelser og minner. Mac`en skulle etter planen være med på reisen så noen bloggepause hadde jeg ikke planlagt, men plutselig befant vi oss på hver vår kant av landet og da var det ikke annet å gjøre enn å svelge bloggeabstinensene og nyte ferien uten. 

I dag har vi stort sett brukt dagen til å pakke ut kofferter, sekker, vogn, trille, leker, klær osv. Det er helt utrolig hvor mye man får prakket med seg når man har bil med skiboks på taket. Nesten like utrolig er det hvor mye man drasser med seg som man tror man trenger, men som kommer hjem igjen like fint og ubrukt som da man dro. Hjem igjen blir det jo gjerne med litt mer enn man hadde da man dro også og det er vel det som gjør utpakkingen morro for en kjedeligere jobb skal man se lenge etter. Denne gangen begynte jeg utpakkingen allerede samme kveld for å finne frem noen av godbitene som ble funnet på salg i løpet av ferien til både meg selv og lillefrikk. Herligheter fra Tina Wodstrup, by Ti-mo, Me Mini og Noa Noa var noe av det samt noen lekre lys fra Côte Noire. Jeg gleder meg til å vise dere nærmere noen av feriefavorittene, men først må vi komme litt mer på plass her hjemme. Lillegutt skal tilbake til normal døgnrytme og selv om vi tok ferie gjorde tydeligvis ikke hybelkaninene og klesvasken det. Tvert om!!! 


Håper dere har hatt en fin julimåned selv om sommeren lar vente på seg. 
Vi får krysse fingerene for en fin august. 

Ha en fortsatt fin uke!
Klem fra Therese.