onsdag 27. juni 2012

the Paradox...


Det ble en drøy bloggefri uke på meg. Ikke helt planlagt, men når ryggen slo seg vrang og diagnosen var begynnende skiveutglidning fikk jeg plutselig nok med å få hverdagen til å gå opp. Ikke bare bare å være hjemmeværende med en 15 mnd gammel gutt når man knapt får seg selv opp av senga. Ikke fikk jeg lov til å sitte heller og da gikk bloggemodusen ned med muligheten til å redigere bilder. 

Her kommet et sitat fra Dalai Lama som jeg først leste på FB-veggen til en venninne av meg. 
Jeg syntes det var et godt og riktig sitat som traff meg litt så jeg deler det med dere.  


Varme klemmer fra Therese. lørdag 16. juni 2012

Frenchy dreams...
 ⎨no1&3⎬Dusty blues & silver greys Photographie set by DomesticStoriesShop ⎨no2⎬Beach villa bay France photography by Magalerie
En drøm jeg har hatt i mange år er å tilbringe en sommer ved den franske rivieraen. Jeg vet ikke om den noen gang kommer til å bli oppfylt, hvertfall ikke før det står en del lotto-millioner på kontoen, men hva er vel livet uten drømmer?? De hjelper hvertfall på dager som denne, etter natt to på tre døgn med mindre enn 3 timer søvn. Og skal man tolke testingen av høytaleranlegget på kveldens konsert som skal gå av stabelen rett ved der vi bor blir dette en lang helg for både liten og stor. Aaaahhhh, hva skulle jeg ikke gjort for å være litt "french" å ligge i bikinien mens jeg nipper til et glass limonade i dag....
God helg alle sammen.
Vi har kanskje ikke lotto-millioner og nattesøvn å skryte av, men sol har vi ;) 


Thereseonsdag 13. juni 2012

a wee bit of shopping...


Innom en liten tur med noen bilder fra dagens kupp hos sommersalget på Kremmerhuset. Etter at det franske kaminspeilet vi hadde i gangen smalt i gulvet og knuste i tusen biter på nyåret har jeg lett etter et nytt speil. I utgangspunktet hadde jeg håpet å finne et lignende som det vi hadde, men samtidig så ville jeg forsøke noe nytt også for speilet og bordet det hang over har holdt sammen nå i flere år. I dag fant jeg de knallfine speilene som jeg falt sånn for hos Fru Fly for noen måneder siden og jeg kunne jo ikke la den sjansen gå fra meg. De var jo ikke spesielt dyre i utgangspunktet, men salg er alltid kjekt. 


Vi er litt redusert for tiden på grunn av tannfrembrudd hos lillemann. Synes ikke han har gjort annet enn å slite med tennene siden jul og nå kommer det ikke mindre enn tre på en gang, to av dem ettårsjeksler i underkjeven. Da blir dagene og nettene lange for både liten og stor stakkars så jeg har ikke så mye energi igjen til hverken fotografering eller blogging. Kommer sterkere tilbake, men nuh skal jeg finne senga. I natt startet vi dagen klokka 02.00, men vi trøster oss med at det tross alt er kjekt det kommer to i gangen så blir vi ferdige med dem. 


Håper du har hatt en fin uke så langt. 
Varme klemmer fra Therese


nb: sommersalget til Kremmerhuset varer ut morgendagen ;) 


lørdag 9. juni 2012

Mignonne Handmade...
En hektisk uke er på hell. Ikke overraskende gikk den veldig fort, synes ikke det er så lenge siden jeg satt her å skrev på et innlegg om favoritter fra Etsy og her kommer noen flere. Om du går i bryllupsmodus eller trenger noen fine accessoirer til en sommerfest kan det jo være at du finner noe hos Mignonne Handmade? Bare bildene i seg selv er så fine at man drømmer seg bort, brud eller ei.   Her venter en koselig grillkveld med venner, hele 8 stykker faktisk så i går måtte jeg på butikken og handle de to siste middagstallerkenene til servise vårt for å få nok til alle. Synes det var en ganske god grunn til å bedrive litt shopping og i løpet av uken har vi kjøpt oss en ny termokanne også. Den kommer fra Rosendahl i samme serie som spiseservise vårt. Jeg fikk en kanne fra Stelton av foreldrene mine og bestemor til bursdag for noen år siden som jeg hadde ønsket meg lenge, men der får du desverre bare design og fine farger for lappene fant jeg fort ut. Den holder så dårlig på varmen at den knapt nok holder som skjenkekanne. Denne derimot fungerer som bare det, koster mindre og er like lekker å se på. Bilder kommer... (eller du kan se den på facebook/instagram profilene mine. Knapper med link finner du til høyre :)Ønsker deg en fin helg!
Varme klemmer fra 


Therese


tirsdag 5. juni 2012

Limoncello & Linen Water by Tessa K.
Jeg surret rundt på Amazon.co å kikket på det nyeste innen bøker her en kveld da jeg så coveret til en ny Tessa Kiros bok. Jeg ble jo ikke rent lite ivrig heller og skuffelsen ble stor da jeg så at den ikke blir utgitt før til seinhøsten. Jeg har et par bøker av Tessa Kiros allerede og de er en fryd like mye for øye som for ganen. Så selv om det var litt skuff med ventetiden så har jeg i det minste noe å glede meg til. 
For det gjør jeg uten tvil :)       Therese
mandag 4. juni 2012

(apri)kos...


Vi har blitt flittige til å tusle innom fruktdisken på butikken de siste månedene. 
Sannsynligvis fordi vi har en liten gutt som vi gjerne vil gi en sunn og god start på livet og ikke overraskende smitter det litt over på mor også som aldri har vært spesielt glad i frukt. Men jeg har vel innsett at skal jeg legge føringer for et fruktrikt kosthold til lillegutt så må jeg være et forbilde selv også. Sånn sett er sommeren den beste tiden å nyte deilig frukt på og enkelte ting hører bare sommeren til. Akkurat som mandariner er julesnask er aprikos og jordbær sommer. 


I helgen hadde vi gjester både lørdag og søndag. I går hadde vi en ost & kjeks-lunsj med et vennepar og jeg hadde store planer om å få knipset noen bilder før gjestene kom men det ble det ikke tid til. 
Vi har en hektisk uke foran oss med både foreldremøte i barnehagen og lilleplutts time hos manuellterapaut på onsdag. Men aller først venter en koselig venninnelunsj i morgen og værkartet sier fortsatt sol, så vi fortsetter å nyte både den og sommerlige frukter. 


Ha en fortsatt fin uke alle sammen. 
Klem fra Thereselørdag 2. juni 2012

Vintage, chic og industrielt...


{Feather painting by The haunted hollow tree} {Vintage wire basket lamp by AMradio} {Nagy bag Kaki by Bayanhippo}
Blå himmel og strålende sol meldes fra nord. 
Jammen lønner det ikke med en dæsj optimisme, snøskurer til tross. 
Noen nye lørdagsfavoritter i industriell stil denne gangen. Elsker fjær-printet og den uuutrolig tøffe lampa. Jeg vet ikke helt om den hadde passet inn her hos oss, men i sitt rette element er den nok prikken over i`en. Også er jo ideen ikke minst god og slettes ikke umulig å lage selv i sin egen variant. 


God lørdag alle sammen!Klem fra Therese
fredag 1. juni 2012

Pretty in pink...
Snøbygene ligger fremdeles tungt over oss, men det spiller ingen rolle for sommeren er her!!! 
Hurra for 1. juni og hurra for sommerlige toner som rosa, fersken og korall.
På stuebordet står en bukett rosa grennellik kjøpt inn til helgen.
Når en vase med langstilkede blomster pryder hjemmet, da er det helg.
Og skal man stole på værmeldingen kommer solen også.


Jepp, nå er det sommer


Ønsker dere en fin helg. 
Sommerklemmer fra Therese