lørdag 25. februar 2012

A saturday in blue...Cherry Blossom Photo by AmandaRaeK  Booties by My baby & Co Keep Calm wood sign by OhDierLiving
Noen flere favoritter fra Etsy, denne gangen i blått og turkis. Her nytes en liten mamma-stund med tente lys på bordet og en rykende varm chai i koppen i et stille hus mens gutta er på lørdagshandel. 
Slike stunder er gull


Ønsker deg en fortsatt fin lørdag. 
Varme klemmer fra fredag 24. februar 2012

Celebrity Homes 〜 miss Milla`s
Hun er kanskje ikke en kjendis i samme gate som Coco Chanel og Gwyneth Paltrow som jeg også har vist hjemmene til her på bloggen, men for oss interiørfrelste er leiligheten og butikken (Milla boutique) hennes en gjenganger i norske interiørblader så litt kjendis er hun likevel. Og med det rette for denne damas interiørsmak er upåklagelig. Jeg husker fremdeles hvor fasinert jeg satt å bladde side frem og tilbake den første gangen hjemmet hennes ble presentert på glossy papir. Aldri har jeg sett noen mikse så mange stilarter sammen med et forbløffende godt resultat. Der det ville blitt too much og et undelig sammensurium for mange av oss får Kamilla det bare til å se skikkelig gjennomført og tøft ut. Jeg bøyer meg i støvet og skulle mer enn gjerne flyttet asap inn i leiligheten som nå ligger til salgs hos Finn. Tror jeg må sette alle kluter til og satse på en glad telefon fra norsk tipping på lørdag...
Pictures from finn.no

Ha en fortsatt fin fredag alle sammen!
Varme klemmer fratorsdag 23. februar 2012

Colour me happy...


Etter en lang kveld i går (og i kveld) med mye pusling frem og tilbake ble plutselig en ny header til. Ikke visste jeg at jeg hadde et stort behov for å bytte (igjen), men jeg ønsker å se litt mer farger på bloggen min nå som vi går mot våren merker jeg. Jeg ser jo selv når jeg blar meg nedover bloggen at det lett kan virke som om vi bor i en fargeløs tilværelse her i huset, men slik er det slettes ikke. Jeg er bare fryktelig dårlig til å ta bilde av alt annet enn det som er hvitt, grått og beige. Jeg lover å bli litt bedre på det fra nå av for jeg er faktisk ganske glad i farger selv om jeg kjøper mye nøytralt. Og de eplegrønne veggene utleieren vår er så glad i og som jeg forbannet meg over da vi flyttet hit begynner nå å bli ganske så gode venner med meg. Faktisk så god at fargen går igjen oftere og oftere i interiøret, sammen med den evige favoritten blå...
Håper du får en fin ukeslutt og en god start på helgen. 
Her er det meldt sol!!!!

tirsdag 21. februar 2012

Shop love - by ti-mo


Elsker klærne og har noen representanter i skapet selv, men butikken i Oslo har jeg enda ikke fått besøkt. Jeg kan ikke si lysten ble noe mindre nå etter å ha sett de fine bildene til Ludivine og Nicolas som står bak bloggen ParisOslo. De lever et liv ganske mange av oss "frankofile" jenter ville dødd for med base i Oslo OG Paris. Bloggen deres er en guide til must-see butikker og serverdigheter i begge byer, med andre ord en blogg vel verdt å merke seg. Jeg vet hvertfall hvilken butikk/cafe som står på must-see listen min ved neste oslobesøk. Duse klær med nostalgisk preg som setter stilen for en lekker innredet butikk og med muligheten for en tekopp og noe søtt også. Søtere blir det ikke ♥ Pictures by ParisOslo.

mandag 20. februar 2012

{zen} med et dryss av melis...
Noen bilder fra vår fastelavenssøndag mens en fin vintersol endelig badet stuen i lys. 
Det vil si, disse bildene ble tatt i dag siden det mellom gåtur med fastelavensris for øyet og baking av boller til fastelavensgjester i går ikke ble tid til bilder. Heldigvis ble det igjen en bolle eller to til i dag og busken står der like prydelig som den gjorde nyplukket i går. Der står den forhåpentligvis lenge for jeg ble veldig fornøyd med den og sammen med et par lykter fra Kid og Lisbeth Dahl ble det riktig så zen på stuen. Det gjør seg siden det i den andre siden av rommet råder et kaos uten like når småsmurfen krabber bort til de nederste kjøkkenskuffene for å tømme dem som det første han gjør på morgenen. Det er nok av ting i stua som er nei-nei (ovner, lamper, lysestaker, tv-benk, stikkontakter...) så vi forsøker å være litt runde i kantene der og gutten må jo få utforske litt. Da er det jammen godt man kan snu ryggen til en gang i blandt når kjøkkengulvet flyter over av fryseposer, bakepapir, kopphåndklær og poseklyper. Fjærene fra perlehøns kjøpte jeg hos Panduro for flere år siden. Et fint alternativ for oss som ønsker noe litt annet enn de tradisjonelle. 
lørdag 18. februar 2012

Saturday Favourites...
Når man logger seg på nettet så har vi alle steder vi bare innom å sjekke siden sist vi var logget på. For meg er Etsy et slikt sted og jeg er hurtig ute med ♥ - knappen når jeg ser noe jeg liker. Det har resultert i en lang (ønske) liste som jeg hver lørdag tenkte jeg skulle dele litt av her på bloggen min. 
For dere som ikke er kjent med Etsy så er det et nettsamfunn med små private butikker der man kan legge seg til fra hele verden enten som selger eller som kjøper. Som selger settes det visse krav så leter du etter antikk, personlige gaver og håndlagede ting så er dette stedet. Og det er nettopp det som gjør Etsy så unikt som det er. Jeg slutter aldri å forbløffe meg over hvor fantastisk mange kreative og dyktige mennesker som finnes der ute. Og alt kan du få i posten om du vil! No 1:Dried Hydrangea Still life by Two Story House
No 2:Porcelain plant markers by Studio by the forest and No 3:Mason jar flour sack towel by Bad Bat Designs. 


torsdag 16. februar 2012

Blush...

 Mens våren lar vente på seg en god stund enda, hvertfall for oss som bor langt nord i landet, 
er det tid for å drømme mot lysere tider, sol som varmer og lette klær. 
Bildene fra Louis Vuittons vår og sommer kolleksjon ble sluppet før jul, men jeg slutter ikke å se meg mett på dem. Pastellfarger, delikate stoffer, blonder og søte krager samt en drøm av en fransk karusell man kunne dødd for å ha i hagen. 
Whats not to like? 
Images from Luis Vuitton Spring/Summer 2012 show Paris via Google.


tirsdag 14. februar 2012

kiss - smile - love...
I dag (og natten som var) har vi bysset, trøstet, vugget og bært på en liten febersyk og pjusk gutt stakkars mens vi har sunget strofe på strofe med byssesanger. På dager som dette blir det ikke mye tid eller krefter igjen til å være kjærester, valentinsdag eller ikke. Vi er heldigvis flinke til å være gode kjærester ellers i det daglige og det er vel strengt tatt det som spiller en rolle, selv om tanken bak valentinesday er litt søt. 


Håper du har hatt en fin tirsdag, med eller uten tutti frutti på.