søndag 30. oktober 2011

A morning in Paris...

Søndager er mammadager. 
Det er da pappsen er oppe tidlig med lillegutt mens mammsen får dra seg litt lengre i en deilig varm seng før hun starter dagen til en nystelt, mett og blid liten gutt mens lukten av nystekte rundstykker kiler i nesen. Alle dager er gode dager, men søndager er de beste. Og det er mannen min også  
 En fortsatt god søndag ønskes dere alle. 
NB: en perfekt søndagsmorgen te er Paris fra Harney & Sons.  Therese 

torsdag 27. oktober 2011

Julefryd (med glitter på...)


Det er ingen tvil om at det lakker og lir mot jul nå som H&M 
endelig er ute med julekolleksjonen sin. 


Pictures by H&MHa en flotters torsdag alle sammen! 


Therese 


mandag 24. oktober 2011

Pure...Få farger er så delikate og gir så ro i sjelen som den duse lilla. 
Hos meg har den vært en favoritt siden sommeren og det har den fortsatt å være utover høsten. 
Cardigan og bluse fra Vero Moda, sjalet kommer fra Container. En god natt ønskes dere alle! 


Therese 
onsdag 19. oktober 2011

Øyeblikk...
For tiden florerer det av vakre barnebilder i blogglandia og årsaken er Stine og Marielles nystartede fotoblogg Øyeblikk. Denne ukens konkurranse har temaet "Et barn er et lite menneske". Navnet på bloggen deres falt meg veldig i smak og det er nettopp det den er, en blogg full av vakre øyeblikk. Siden jeg ble mamma for snart 7 mnd siden har livet vært full av slike øyeblikk og her er et av dem. 
Vår lille nyfødte sønns bitte små føtter i pappas trygge favn


Ønsker du å se flere søte små så ta en tur innom nettsiden til jentene og legg den til favorittene dine ikke minst. Her er det nok mange vakre øyeblikk å glede seg til i fremtiden. God onsdag alle sammenTherese
tirsdag 18. oktober 2011

Med et mannlig touch...

Tidligere i sommer kjøpte jeg meg en glassklokke fra Miss Etoliè som har stått til pynt på toppen av et av vitrineskapene. Jeg har hatt en viss idè om hva jeg skal gjøre med den, men ikke kommet dit helt enda så frem til nå har den stått tom. Det passet tydeligvis ypperlig for mannen i huset som i går fant den ultimate plassen til konjakkflaska han kjøpte seg til bursdagen sin. 


Dere kan tro jeg smilte godt da dette synet møtte meg i dag tidlig...Hva er vel ikke et hjem uten litt maskulin styling? 


Ha en fortsatt fin tirsdag! 

Therese


søndag 16. oktober 2011

Sweet little navy boy...


Vi er vel ikke de raskeste i verden til å få ting gjennomført og etter at lillegutt kom inn i livene våre og opptar det meste av tid, hode og gjøremål så ble det jo ikke bedre. Den siste tiden har jeg brukt ledige kvelder til å jobbe med takkekort fra navnefesten og bildebok til knerten. Førstnevnte er vi så seint ute med at vi nå stiller særdeles lettkledd på bildene til årstiden å være, og ikke er det umulig at takkekortene kommer samtidig med julekortene heller. Siden knerten var så liten som han var ved fødsel og tydeligvis ikke har noen hastverk med å bli stor, er han fremdeles en liten gutt i størrelse 62 så sommer-bodyen jeg kjøpte til han har ikke passet spesielt bra før nå. Som sønn av en offiser, dog ikke en marineoffiser, falt vel ikke valget av klær helt i smak hos far i huset. Jeg aner en liten yrkesrivalisering i bilde der, men det gir vi blaffen i for mamma (som Coco Chanel) elsker den maritime stilen og denne bodyen var jo skjønn som bare det. Det er virkelig ikke lett å ta bilder av de små når de kommer i alderen der hele verden helst skal inn i munnen dagen lang, men vi fikk tatt noen skikkelige gullkorn nå og da. Og pappaen ble så fornøyd med resultatet til slutt at et av bildene nå henger på jobben hans ;) 
Jeg har fått spørsmål om hva slags programmer jeg redigerer bildene mine i. 
Det kommer et innlegg om det (sannsynligvis før julekortene er i posten ;) ) Ønsker dere en fin søndag alle sammen. 
Her er det innekos og pusling i heimen mens regnet og solen regjerer ute. 
En sjelden kombinasjon, men utrolig vakkert er det. 


Therese 
søndag 9. oktober 2011

Happy birthday my dear...

I helgen har vi feiret bursdagen til mannen i huset. 
Endelig kom han seg over fra de 20 og inn i de 30 han også så nå det kanskje slutt på å høre frasen; 
-på min alder, som han så ofte lirer ut av seg. Akkurat som om jeg, knappe 8 mnd eldre og født samme året, ikke hører hjemme i samme aldersgruppe *ler* Dagen ble etter jubilantens ønske feiret stille og rolig hjemme med lillegutt og meg. Så vi startet med frokost på sengen, hadde et lite kake og gave slabberas på formiddagen med påfølgende utsøkte biff-middag og avsluttet kvelden med en film, rødvin til mor og konjakk til far. Han gikk til sengs strålende fornøyd med dagen, middagen og gavene så det var nok ikke så ille å fylle 30 likevel ;)  

Brownies kake med melisdryss & porselenshjerter med jordbær til.
Servise og skåler fra Grand Cru ♥ Lysestake med hjerter på fra Menu.
En krukke fra Grand Cru med Walters Drasjè ♥ Sort kakefat fra Molly´s Heaven.Gratulerer så mye med dagen kjære pappan og kjæresten vår. 
Du er det fineste vi vet og vi elsker deg ♥fredag 7. oktober 2011

Med naturens elementer...

Også noen bilder av spisestua vår, der stolene har fått nye hvite trekk kjøpt i sommer. Før vi byttet var de i samme stoff som sofaen og divanen, men jeg synes det var greit å få delt de to opp litt siden de er så tett inntil hverandre. Stuekroken ligger som dere ser rett i bakkant av spisestua så for å trekke det hvite fra den inn i sofakroken valgte jeg de hvite putene fra Tine. K home som jeg viste i går. Divanen har også fått nye puter, men litt anderledes enn de i sofaen. Den grå puten med paljetter på siden kommer også fra Tine. K og de lyse med fuglemotiv kommer fra H&M. Naturmotiv er noe som går igjen når høsten kommer og jeg har falt for fuglene i høst. Spesielt koppene med et lite fuglemotiv på innsiden fra collection ascentielle er jeg blitt veldig glad i. De kom jeg over i sommer da jeg var innom Cornelias Hus i Tr.heim. I 2. etage hadde de dekket opp et nydelig bord med denne kolleksjonen samt lykter fra Tine.K.  De små lyktene ved siden av den store i glass heter sparkling day og er designet av Ragnhild Wik (som nå er en del av Wik og Walsøe) for Porsgrund. Jeg tror egentlig de hører til en julekolleksjon, men julen starter som kjent tidligere her i blogglandia enn ellers ;) 
Therese

torsdag 6. oktober 2011

Lyst, lett og kontraster på stua...


Her kommer noen bilder fra stua vår. Jeg skulle gjerne vist sofakroken i fra litt andre vinkler også, men siden stua ikke er så stor i antall kvadratmeter setter det naturlig nok sine begrensninger. 
Jeg hadde gledet meg til en høst og vinter med hvit sofa (må jo utnyttes så lenge poden ikke er gammel nok til å tasse rundt med skitne fingre og pålegg rundt munnen), men desverre følte ikke Ikea for å fortelle oss at de i fjor solgte oss en utgående sofamodell i kolleksjonen sin. Og siden vi bor i nord så er antall Ikea-turer svært begrenset og når jeg endelig kom meg dit for å handle det høyt etterlengtede hvite trekket var selvfølgelig både sofaen og trekkene solgt ut. Smekk på fingrene til Ikea for den!!!! Grunnen til at vi kjøpte sofa nettopp fra Ikea og betalte 4000,- i frakt var jo for å ha muligheten til å bytte trekk. Jeg vet Bemz selger ekstra trekk til Tylösand, men ikke modellen som kan slåes ut til sovesofa og det er desverre den vi har. Så den blir nok stående til lorten ikke lar seg vaske av lengre og småbarnsperioden er over før en ny blir kjøpt. Men den blir nok neppe fra Ikea. Litt lysere er det blitt på spisestua også og de bildene kommer i morgen. 
Ha en fin torsdag alle sammen
Therese

Grå puter i silke og hvite puter med grå stikninger er fra Tine K. kjøpt hos Hviit
De grå putene fra Day Home med hånd print kommer fra Tabita Home
Grå og hvit keramikkskål fra Tine K
Sofa og bord fra Ikea


onsdag 5. oktober 2011

Love love looooove...I går kom snille postmannen med Leilas nye cupcake bok til meg og den er herlig!! 
Man blir glad bare av omslaget på boken for ikke å snakke om bildene innvendig. Det får meg til å lure på hvorfor jeg ikke bruker mer farger i interiøret men trofast holder meg til jordtoner?? Men morsomst av alt er at den får meg til å prise meg lykkelig over den grønne fargen som er malt på enkelte flater og rom i leiligheten vår, den samme fargen jeg forbannet meg på da vi flyttet inn, for kjedelig som jeg er i stilen så trenger vi den her *ler* Også er den ikke minst spekket med gode oppskrifter til enhver anledning. 

Bananoffee whoopies - Rasberry coconut pie cupcakes - Blueberry lemon cupcakes 


You choose...


Ha en flott onsdag alle sammen. 
Jeg og lillegutt skal ordne bursdagspresang til kjæresten og pappan vår i dag.  


Therese 

lørdag 1. oktober 2011

Celebrity Homes 〜 Jennifer LopezJennifer Lopez har kjøpt seg nytt hus i the Hamptons and i want it too!!! 
100 millioner blir kanskje litt i overkant av hva man har råd til pr. i dag, men att frøken Lopez er  glimrende fornøyd med handelen skjønner jeg veldig godt. Alt i klassisk gjennomført, lys og lekker Hampton stil. Lekkert ♥Her skinner solen og vi skal vaske hus (ser vi nå). 
Ha en flott lørdag alle sammen.


Pictures via Stella Pictures/Se&Hør - Hooked on houses &  the Huffington post