tirsdag 27. september 2011

Grey and white...
En liten hilsen fra meg på kvelden. 
Dagene går raskt for tiden og de blir bare kortere og kortere for hver dag som går nå. 
Frokosten blir gjerne inntatt med tente lys på bordet i dunkel belysning fra vinduene og fotografen i meg begynner å få litt småpanikk kjenner jeg. Litt pusling i heimen er det også med stryking av putetrekk, resten av gardinene er kommet opp og stolene til spisestuen skal bli nye. Jeg føler meg litt mettet på den beige fargen som er på både møbler og puter om dagen så nå skal litt lysere farger og kontraster inn. 
Bilde viser detaljer fra sofaputene, litt søtt og romantisk med et streif av orienten i samme slengen. 
Flere bilder kommer... 


Nå venter senga på meg så søte drømmer ønskes dere alle!

lørdag 24. september 2011

To the moon...

Nå er det ganske nøyaktig 6 måneder siden livet vårt ble snudd på hode og vi ble foreldre til en nydelig liten krabat på 2.1 kg, lyst hår på hode og øyne som så tvers gjennom sjel og sinn. Ikke at vi klaget på livet før den tid, men siden den vakre seinvinters dagen har livet smilt til oss og det har en liten krabat med pappas nese og mammas munn gjort også. Ikke èn eneste våkenatt har vi hatt og lillegutt er blid og fornøyd fra han slår opp øynene på morgenen og vekker foreldrene med pludring til han legger seg i senga og lukker øynene for natten. Han gjør livet vårt komplett og er fullt og helt perfekt.  


Takk for at du er du lille venn og for at akkurat vi fikk være mamman og pappan din. 
Det skal vi fortsette å hedre ved å være de beste foreldrene du noen gang kunne fått...
tirsdag 20. september 2011

Words on a tuesday...

1: Eye Poetry by Irene Suchocki  2: Diem Design Photography  3: White mustache by Silent Roses

mandag 19. september 2011

Krislin...
er et kjent høstfenomen for de fleste. 
Sår hals, tett nese og vonde ører er hvertfall det jeg starter uken med. Da er svigermors hjemmedyrkede eplemynte the jammen god å ha i skapet. Om det er det samme som rir lillegutt vet jeg ikke helt for han er jo litt for liten til å sette ord på tingene enda, men noe er det for i dag har visst ikke verden vært helt slik som den pleier. Han sovnet under kveldsmåltidet en time før han pleier å legge seg, sliten etter en lang dag med småsutring og siden har han sovet stakkars. At høsten er kommet er det hvertfall ingen tvil om, og selv om den har med seg det værste så har han i dag hatt med seg det beste også. Først tykk morgendis som solen brukte lang tid på å komme seg gjennom, med det magiske lyset det fører med seg. En deilig frokost med tente lys på bordet og fyr i peisovnen, og nå mot slutten av dagen går vi til sengs i en deilig varm seng mens vinden uler rundt husveggene. En deilig lyd å sovne til... onsdag 14. september 2011

På innsiden...Budda hode fra Slettvoll, antikk skål med serviettringer fra Lisbeth Dahl,
Marokkanske te-glass fra Indiska og lysestaker fra Milla Boutique.Jeg har aldri vært av typen som snoker i andres baderomsskap, selv om dette visstnok er noe "alle" gjør men som aldri innrømmes. Vitrineskap derimot er alltid like spennende å se i. Nå er det ikke slik at jeg går i skapene til de jeg besøker, men har vitrineskapet glassdører så kan jeg ikke unngå å titte litt. Vi har selv ikke bare ett men to. Vi begynte med ett og fant rimelig fort ut at det ikke holdt, så i våres kom skap nummer to på plass og overraskende nok (faktisk!!)  så er begge to breddfulle allerede. Serviser, vinglass, vannglass, krystall, te-kopper, sølvtøy, kakefat, nytt, gammelt ja det meste er stuet inn i skapene våre. Det er ikke alle steder i hjemmet jeg er like god på å holde orden (vaskerommet er vel et godt eksempel), men akkurat i vitrineskapet har alt sin egen plass og ikke en eneste ting er tilfeldig plassert. Her står farger opp mot hverandre, forskjellige stiler nennsomt kombinert og det som ikke får plass inni skapet får stå på toppen :) 
 Porselensskåler fra Porsgrund, lyslykter fra Kid, marokkanske te-glass fra Tine-K. og Indiska.
Italienske Leone drops, marokkanske te-glass fra indiska & antikke kakefat med gulldekor.
Glasskål fra Grand Cru / Rosendahl, salatbestikk fra Home & Cottage og lintøyservietter.

God onsdag til alle! 


fredag 9. september 2011

Cupcakes for me...Oooohhhhh, jippi
Endelig er en ny bok fra Leila Lindholm i farta og mitt eksemplar er allerede forhåndsbestilt hos Capris
Måtte den 3. oktober komme fort og postmannen være rask!!!! 
Ønsker dere alle en fin lørdag!! 


Pictures from Leila Lindholms new book; Hello Cupcake

onsdag 7. september 2011

My favourite things for fall...


Med fare for å høres ut som Oprah Winfrey, 
her er min lille ønskeliste for høsten.... Lykter fra HerstalNydelig Deer necklace av Goodthings - Etsy shopSkjerf og pute fra By Nords høstkolleksjon
 Papirklemme og Nirvana armbånd fra Plümo 

 God natt og ha en ny fin dag i morgen!
søndag 4. september 2011

Min høst...

Jeg slenger meg på NIBs utfordring denne måneden og viser noen bilder av det som hører høsten med her hjemme hos oss. Nye puter i sofaen Varme pledd å tulle seg inn i Rykende kakao med krem og kanel En vase med de mest standhaftige markblomstene Tente lys  & nye blader spekket med inspirasjon.  Velkommen kjære høst... 

Ha en flott mandag alle sammen! 
torsdag 1. september 2011

Høst...

Da var høsten her enten vi liker det eller ei. 
Mørkere kvelder, tente lys, varme pledd, nybakte boller med rykende kakao til og naturen som pynter seg i sine fineste farger. Høsten må da være den fineste årstiden? 


Små sopper i glass fra Illums julekolleksjon 2010. 
Neida, jeg har ikke funnet frem julepynten helt enda, men for meg var disse mer høst enn jul med sin nydelige lilla/gammelrosa farge. Dessuten fortjener hver årstid sin egen lille markering. Småsopp i trollhasselen og nye puter er min.