onsdag 31. august 2011

Tine K. Home salg...


Et lite onsdagstips fra meg. 
Bolina selger ut den blå keramikkserien fra Tine K. Home til halv pris i nettbutikken sin. 
Jeg skal ikke si dette med 100% sikkerhet, men jeg trooooor serien i lys blå er på vei ut fra Tines sortiment så ønsker du deg et eksemplar eller flere kan det være lurt å benytte sjansen nuh!


Fortsatt fin onsdag til dere alle!

tirsdag 30. august 2011

Chocolaterie...


Da vi tilpasset leiligheten (innredningen riktignok) til lillegutts ankomst var et sted vi enkelt og greit kunne rydde bort lekene hans ved dagens slutt høyt på ønskelisten min. Vi har ikke all verdens med plass å boltre oss på når kjøkken, stue og spisestue går i ett, men under trappa opp til andre etasje stod det en åpen krok som kunne utnyttes. I sommer gikk turen til Ikea der vi kjøpte et avlastningsbord med flere hyller som ga oss litt kjærkommen oppbevaringsplass. Ikke det mest gunstige å ha et bord under åpen trapp, det skal innrømmes men plassen gir god oppbevaring. Enn så lenge er det ikke all verdens med lekker å rydde så for øyeblikket blir hylla brukt til mors kjøkkenting også. Denne trekassa kjøpte jeg hos Bohus i sommer. Er den ikke fin? Frenchi´n up my kitchen :) Håper alle får en fin tirsdag. 
Her er vi i gang med surklete og snørrete småfolk allerede før barnehagealder. Så er ikke barnelekene på plass enda så er hvertfall bassiluskene det...

søndag 28. august 2011

Nyanser...På dager som denne der man føler seg så sliten så sliten og aldri tror man skal komme seg ovenpå igjen, husker alt for godt hvordan det var i tiden man ikke hadde barn og stod fritt til å gjøre hva som helst er det greit med noen som klinker litt perspektiv inn i hodet på en. 
Fremdeles like sliten, men gud så inderlig glad jeg er i grunnen til at jeg er det! 


onsdag 24. august 2011

Helt enkelt...Innom en liten tur med et onsdagstips, eller to faktisk. 
I denne månedens tove hem & trädgård er det utrolig nydelige kjøkkenet til en av mine favorittbloggersker Anna-Malin fotografert og foreviget på glanset papir. Tips nummer to er at Day Home endelig er ute med en ny høstkolleksjon og inne hos samme frue kan du nå vinne en pute fra Day. Den er like lekker og orientalsk i stilen som Day er og står helt klart på høstens ønskeliste for min del. 


Ha en fortsatt fin onsdag alle sammen. 


Klem fra Therese 
mandag 22. august 2011

Sommeren på hell...

Det har vært en rolig start på en ny uke for vår del. Utendørs har det vært varmt i lufta, men gult løv som har begynt å falle til bakken og tunge skyer med regn utelater ingen tvil om at høsten er på god vei. Litt vemodig, men når jeg tenker på at høsten betyr innekos med varm drikke og levende lys så er det slettes ikke så ille likevel. Håper dere får en fin tirsdag alle sammen. 

onsdag 17. august 2011

Søte drømmer...


Jeg har i flere år drømt om en marokkansk skillevegg som hodegjerde. Tine K sin har selvfølgelig tronet ønskelisten, men akk så dyr. Kremmerhusets til halve prisen av Tine Ks lå godt ann helt til Ellos kom med denne i fjorårets kolleksjon. Nå kan jeg endelig si at den er på plass og at ideen funket like bra som jeg håpet. Jeg var litt spent siden bredden på skjermveggen skorter i forhold til bredden på senga, men det var så lite at det synes ikke en gang. Nattbord har jeg aldri vært spesielt begeistra for, så vi gikk heller for en hylle fra Ikea samt et speil fra Chic Antique over. Og på den andre siden sover lillegutt så der sa det seg i grunnen selv siden rommet ikke er større enn dette. Himmelen over sengen hans er et myggnett fra Ikea som vi fikk av mamma siden hun hadde kjøpt, men likevel ikke fikk bruk for det. Jeg har litt lyst til å gjøre noe mer med det, men samtidig liker jeg det godt slik det er nå også så vi får se hva det ender opp med. Fornøyde med soverommet ble vi hvertfall, til og med herremannen. Selv om han måtte innrømme at han neppe hadde hatt det slik om han hadde vært ungkar og spillemann. Men nå er det vel en kjensgjerning at de fleste menn får en helt annen kontakt med sin feminine side når det kommer damer inn i bilde ;)
Håper alle får en fortsatt fin onsdag. 
Her er det en rolig dag med mye soving og feber etter gårsdagens trippelvaksine for lillegutt, men fortsatt sol & sommer.tirsdag 16. august 2011

Meksikansk tomatsuppe fra Guerrero...


Dette blir nesten som å banne i kirka fra ei som for ikke mange innleggene sine proklamerte sin nyfunnede kjærlighet for ferske ingredienser og store planer om å lage sunnere mat fra bunnen av. Men denne meksikanske tomatsuppa fra Toro er så deilig at den sannynligvis kommer til å innta middagsbordet vårt nå og da åkke som. Jeg pleier å koke egg som jeg serverer til, drysser litt fersk timian over og et par stilker rosmarin for smak og garnityr. Nybakt, ferskt brød hører supper til og i dag falt valget på foccacia til sambos store glede.   Jammi & bon appètit!!!  

mandag 15. august 2011

Vi nyter de siste solstrålene...
Jammen kom ikke sommeren tilbake til oss. De siste dagene har vi kost oss med strålende sol og blå himmel i lette klær og korte armer. Flaks for da fikk jeg brukt den grå linbuksa mi fra Culture før snøen kommer og tar den muligheten fra meg. Buksa kjøpte jeg tidligere i sommer, men midt i kaoset med pappesker og den lille flyttesjauen vi hadde på juni ble den borte og glemt før jeg fant den igjen på en grå og kald dag i forrige uke. 


Forrige uke ble visst nesten bloggefri, uten at det var helt tiltenkt skal innrømmes. Hverdagen kom med brask og bram for både liten og stor, kanskje spesielt for herremannen som måtte jobbe fra morgen til kveld tre av fire kvelder. Uvant for meg var det også som er blitt (nesten litt for godt) vant med avlastning på dagen, og når da lillegutt knapt nok sover noe fra han starter dagen i 07.30 tida og til han er i seng igjen mellom 22 og 23.00 så er det neimen ikke mye tid igjen til seg selv. Det går seg nok til når man bare blir vant til den nye hverdagen og lærer seg å disponere tida litt bedre tenker jeg. Har jeg noen minutter til overs og to hender frie nå så er det så mye jeg gjerne ville gjort, for ikke å snakke om de tingene jeg burde ha gjort, at jeg ender opp med flere prosjekter på en gang som alt bare blir nogen lunde og halveis gjennomført. Sånn som prosjektet mitt med å få strøket og hengt opp gardinene på stua. Der er jeg kommet halveis og der det henger gardiner ser det slettes ikke ille ut :)
Ha en fortsatt fin mandagskveld alle sammen!


tirsdag 9. august 2011

Preparing for fall...


Kanskje høsten er litt nærmere enn først antatt likevel? Her har vi de siste dagene hatt sol og blå himmel, men ingen varme å skryte om. Ingen høstgufs i lufta heller så håpet om litt mer sommer er her fremdeles, men det er kanskje greit å venne seg til tanken om at sommerklærne snart skal ryddes bort til fordel for tykkere gensere og skjerf. Noe som år for år hører høsten til er jordtoner som brunt og creme, farger som passer meg ypperlig. Spesielt nå som jeg skal spankulere rundt med lillegutts brune vogn fra Emmaljunga er jo ikke noe bedre enn en matchende høstgarderobe. Et lite innkjøp fra H&M har jeg gjort allerede med en cremefarget poncho og et tørkle som jeg synes stod så fint til. Og da hadde det jo slettes ikke tatt seg dumt ut med denne skinnvesken fra Laura Clement til som settes på ønskelisten til høstgarderoben. Men først og fremst skal lillegutt ha det han trenger til kaldere tider så får vi se hva som blir til overs til mamman etter det. 
En fin tirsdag ønskes deg.
Therese 
Sennespsgul poncho og veske fra høstkatalogen til Laredoute.


søndag 7. august 2011

Sweet Sunday 〜 en fin men kaotisk uke på hell...

Uken er på hell og her for oss venter hverdagen. Jeg og lillegutt skal klare oss på egenhånd her hjemme mens mannen skal tilbake på jobb etter endt ferie. Det blir nok en overgang etter mange fine uker sammen, men slik er livet. Den siste uken har vi bare vært hjemme, kost oss sammen og levd i et underlig virrvarr i en stue som er i ferd med å gå fra lakserosa til hvit. Bilder er tatt ned fra veggene, pyntegjenstander satt midlertidig der vi kunne finne en ledig flekk og vitrineskapene står midt på gulvet i stua. Jeg blir litt kaotisk i meg selv når det ser slik ut også merker jeg, men etter dagen i dag kan forhåpentligvis det meste finne plassen sin igjen og lyset flommer inn vinduene nå som gulnet listverk ikke suger lyset til seg lengre. I love it ♥
Ha en fin søndag alle sammen. 


Therese 

torsdag 4. august 2011

Ikea 2012

1: Söder lampe, 2: Byholma stol, 3: Birkeland garderobe, 4: Ursula putetrekk.
Ooooolala snart er den her jenter. 
Årets coffee table book er en knapp uke unna postkassene, men siden amerikanerene allerede har fått sin kan vi jo snike litt på deres? Nå pleier vel ikke hverken katalog eller sortiment å avike så veldig mye fra land til land, noe jeg heller ikke håper for denne katalogen gleder jeg meg stort til å bla i. Masse flotte nyheter, delikate farger og styling ala Ikea som vi alle er så glad i. Den er som i fjor og året før der og året før der vel verdt ventetiden. Enjoy ❤