mandag 30. mai 2011

Prepping...Det nærmer seg navnefest til lillegutt med stormskritt. Invitasjoner er sendt ut, bordet ferdig pyntet i hode på mor for lengst, lysestaker, bordkort og vaser kjøpt inn. Siden det går igjen et fuglemotiv på lysestakene syntes jeg det passet så fint med disse små hvite fuglene som skal ned i hver sin vase med hvite blomster. Invitasjonene som ble sendt ut var av doble kort fra Paperstyle kjøpt via Amazon.co.uk. Serien Baby blue kom tilsendt i en nydelig tinn boks som sikkert blir fin for små hemmeligheter til lillegutt med tid og stunder og vasene kommer fra Chic Antique. Gleder meg til et ferdig pyntet bord og en fin dag med familie og lilleguttHa en fin mandag alle sammen


Therese fredag 27. mai 2011

H&M collection - fall 2011Man skal vel egentlig ikke glede seg til høsten helt enda, men jeg kjenner jeg gjør det bitte litt likevel. 
Dyp lilla, brokade, industri, cottage style, lunt og koselig. 
I like it

H&M fall collection via KK


Dagens lille trekk på smilebåndet må jo nesten være Tonje som i går skulle til fotografen og forevige babymagen en siste gang før lillebror kommer. Som hun selv sier så blir det nok siste sjanse for vannet gikk under fotograferingen. Lykke lykke til kjære Tonje, tenk snart er han her :)
torsdag 26. mai 2011

Mummy love...Da var den lille gutten vår allerede blitt to mnd gammel og veier litt over 4 kg. Hverdagen er fremdeles slitsom, men ikke utmattende slik det var i begynnelsen og hverdagen som mamma begynner å gå seg til. Selv om jeg helt ærlig må innrømme at jeg er noe overrasket over at alle klisjene man opp gjennom årene har hørt om livet som småbarnsmamma kommer trillende på en snor. 


-sjekk alltid klærne dine for gulp før du går ut.
-dusj når du kan for når du har lyst (eller trenger det som mest) vil du ikke få muligheten.
-en tur på do er ikke bare en tur på do lengre.
-svangerskapskiloene sitter faktisk (og desverre) hardere enn andre kilo.
-døgnrytme er oppskrytt. Fra nå av er man like gjerne helt om natten som om dagen.
-sikle/gulpe-kluter (MANGE) er et must.


Og sånn kunne jeg sikkert fortsatt i det uendelige. Men når alt kommer til alt kan ikke noe måle seg opp mot en liten hånd rundt fingeren, den hjertlige guglingen, en sovende bylt på brystet eller en gedigen bæsjebleie med futt nok til å sende den mest garva i dørken etterfulgt av verdens største smil. 


Slik er morskjærligheten  


Ha en fin torsdag kveld 


Therese

torsdag 19. mai 2011

Cute as can be...

Jeg holder fremdeles på å rydde litt på bloggen og i dag var turen kommet til listen over upubliserte innlegg som bare har blitt liggende. Der fant jeg dette innlegget med de utrolig fine smykkehestene til Messini design. Bildene fant jeg i den fine bloggen til Annaleena og det er også hun som har fotografert de skjønne dalahestene. 

Pictures by Annaleena, jewelry by Messini design


Ha en fortsatt fin torsdag 

Therese

tirsdag 17. mai 2011

17.mai

En liten hilsen på nasjonaldagen og lillegutts aller første 17. mai. Dagens antrekk i maritime farger med sløyfe på jakka og en nydelig bukett på bordet med hvite roser, calia og røde gerbera. 
En fin dag selv om solen glimrer med sitt fravær. Bjørka er hvertfall grønn og det tilhører så absolutt sjeldenhetene på fjellet :)  
fredag 13. mai 2011

Bolina online...

                                                        Pictures by Bolina


Jeg aner ikke når det skjedde eller hvordan jeg har gått glipp av det, men gud så glad jeg er for at jeg nå har oppdaget det. Bolina har omsider åpnet nettbutikk så vi som sitter langt unna også kan ta del i det fantastiske sortimentet deres ved hjelp av noen tastetrykk og en snill postmann. Jeg har skrevet ønskeliste allerede og disse putene med franske motiver troner uten tvil på toppen av listen.


Love it

Pute Bermude svane


Pute Galante sommerfugler
tirsdag 10. mai 2011

Romantic Style...


Det går langt mellom innleggene med nytt til hjemmet for tiden. Naturlig nok har de fleste innkjøpene de siste månedene vært klær eller utstyr til lillegutt, men nå begynner helt klart husmoren i meg å våkne igjen og i det romantiske hjørnet er hun også. Jeg har gått å siklet på en god gammel fransk kirkestake i flere år nå, men som kjent er de langt fra billige. House Doctor har noen fine kopier av disse kirkestakene så da jeg forleden dag kom over en på salg var valget lett. Der hadde de også et sett med smørefjøler i porselen som jeg tror kommer til å bli veldig fine på kjøkkenet vårt. Nå er det vel ikke mye på det kjøkkenet som minner om den franske landstilen, men det betyr slettes ikke at man ikke kan legge til noen elementer av den likevel. Bøker er det også en stund siden jeg har gått til innkjøp av, men nå kan jeg legge til Selina Lakes nyeste bok Romantic Style i samlingen min. Den første boken hennes har jeg neste bladd i filler til nå og det blir vel ikke anderledes med denne boken tror jeg. Masse inspirasjon og  lekre bilder, i love it   


lørdag 7. mai 2011

Tøflus...


Jeg må vise frem de søte tøflusene til lillegutt som holder han varm på beina når vi skal ut nå i disse vårlige dagene med kald trekk i lufta. Er de ikke søte? :) De kjøpte jeg for en tid tilbake i Etsy butikken Pretty Little. Jeg er blitt så glad i de at jeg bestemte meg for å bestille et par i en litt større størrelse slik at lillegutt har til høsten igjen, men nå ser det desverre ut til at hun har lagt ned Etsyshoppen sin. Ja ja, søte på hylla kommer de uansett til å være når tassene til lillegutt er blitt for store til dem.I går fikk vi det første bevisste smilet fra lillegutt til mammans store glede. Pappan hans smilte visst første gang til rullen med kjøkkenpapir, mens lillegutt derimot fant bestemorens potteplante bedårende. Det er hverfall ingen tvil om at det er huslige gutter jeg har :)   
Pictures by me

torsdag 5. mai 2011

Spring Cleaning...Jeg har hatt en liten vårrengjøring på bloggen min. Headeren er blitt byttet ut for første gang siden jeg startet å blogge i 2007, bloggshoppen min er stengt for en stund til tiden strekker til og profilen min er oppdatert siden min bedre halvdel så kjærlig minnet meg på at det stod 29 år gammel jente der for en stund tilbake. Har man tross alt bikket 30 så har man bikket 30 ;) 

Akkurat for øyeblikket er det ikke mye som minner om vår med snøen dalende ned fra himmelen, men vi har fått en smak på den og hestehoven har begynt å stikke det solgule hode sitt opp i grøftekanten. Det gledes :)