fredag 30. april 2010

French Friday ~ H&M fall collection; franske følelser...
H&M har latt svenske Elle Interiør ta en titt på høstens Home Collection som oser av franske følelser og feminine rosa toner i kombinasjon med sort. Synes ikke bildene fra Elle Interiør gir det helt store inntrykket så for min del kan dette slå begge veier. Ut fra disse bildene er det nok ikke så mye mer enn de runde fløyelsaktige putene som kan være aktuelle, men det blir spennende å se når katalogen kommer. Flere bilder fra kolleksjonen kan du se her hos

Ønsker alle sammen en fin helg med masse solskinn og hyggelig vårstemning. Husk å ta en titt innom De gode ting i livet for mer fransk fredag.
Pictures from Elle Interior Sweden.

torsdag 29. april 2010

shopping & champagne 〜 Blossom
Jeg var innom Noa Noa på Jessheim storsenter der de hadde paret dette broderte silkebelte med en vakker hvit kjole som var designet etter 1940-tallets mote. Needless to say skulle jeg helst hatt med meg både kjolen, belte og gjerne dukka hjem igjen også. Men telefonen fra Norsk tipping lar vente på seg så det fikk bli med belte denne gangen, og siden jeg fant en minst like vakker kjole hos Gina Tricot til bare 299,- så endte jeg opp ganske så fornøyd likevel :) Stoffet i kjolen er desverre ganske statisk så jeg mangler en underkjole til å ha under men det skal jeg nok finne. Siden kjolen er en A-line modell må jeg ha belte rundt livet for å unngå å se ut som et lite telt, og dette belte passet utrolig bra til siden det har noen små partier med hvitt i broderingen. Jeg har forsøkt belte sammen med flere florlette sommertopper som kan brukes sammen med jeans for en litt mer hverdagslig look, så dette belte ligger ann til å bli en av sommerens store favoritter.


Pictures by me.

Kjole fra Gina Tricot & belte fra Noa Noa.

onsdag 28. april 2010

Shopping & champagne 〜 Le Palais des Thès
At jeg har en hang mot det orientalske og te kommer nok ikke som et sjokk på noen, men når man i tillegg kombinerer de to så er jeg solgt med en gang. Derfor kan jeg ikke fatte og begripe hvorfor jeg ikke har vært innom Le Palais des Thès tidligere for bare stemningen der inne var herlig. Deilige lukter, varm te til å smake på, blid og hjelpsom betjening også så mye lekkert til te-stunden både når det gjelder servering og oppbevaring. I loved it!!! Vi var innom kolonialen på Grünerløkka og der kjøpte jeg meg denne indiske teen som lukter og smaker like himmelsk som den er lekker å se på. Tesiler kan man jo heller aldri få nok av, og denne lille skjønne tesilen med en elefant dinglende i enden fant jeg hos Kremmerhuset. Speilet kommer fra Lisbeth Dahl og ble sammen med øredobbene kjøpt hos Badeglæder på Jessheim storsenter. Det grønne speilet i bakgrunnen kjøpte jeg for flere år siden hos Kremmerhuset og var grunnen til at jeg kjøpte dette, for jeg tror de kan være lekre å kombinere sammen. Det lille smykkestativet kommer forøvrig også fra Lisbeth Dahl.


Pictures by me.

Te inkl. boks fra Le Palais des Thès ~ Tesil fra Kremmerhuset ~ Koppen er kjøpt i en lokal butikk ~ Speil i gull fra Lisbeth Dahl ~ Speil i grønt fra Kremmerhuset ~ Øredobber fra Badeglæder ~ Smykkestativ fra Lisbeth Dahl.

tirsdag 27. april 2010

Shopping & champagne 〜 Girlicious
I dag har jeg tatt masse bilder og som vanlig synes jeg det er så morro å fotografere at jeg ble sittende med bilder til ikke mindre enn 3 innlegg som kommer på rekke og rad de neste dagene. Jeg begynner med litt juks faktisk, for av tingene på disse bildene var det bare den hvite hylla og glasset som var med meg hjem fra helgens Oslotur. Men hylla måtte jo bloggifiseres kan skjønne og jammen ble det ikke så fint at jeg tror dette dillet skal få være der en stund :) Den hvite hylla kommer fra Åhlens nye kjøkkenserie (den er hvertfall ny for meg) og er egentlig en krydderhylle. Jeg har ikke noe bruk for en krydderhylle, men en søt liten hylle til å ha på soverommet som rommer litt jentete dill og dall er da slettes ikke så dumt? Glasset med lokk og dekordetaljer rundt bunnen kommer fra Indiska. Jeg har ikke helt sansen for det lille håndtaket på toppen så det ligger ann til å bli pimpet litt, men detaljene på glasset synes jeg var knallfine.
Pictures by me.

Rosa belte fra Noa Noa ~ Parfyme fra Dior ~ Armbånd med blått silkebånd er selvlaget ~ Øredobber fra H&M, Indiska & Accessorize ~ Glass fra Indiska ~ Hylle fra Åhlens ~ Knapt synlig på venstre side er også er kjede fra Pilgrim ~ Jeg husker desverre ikke hvor jeg i sin tid kjøpte birdysmykke og armbåndene med sommerfugler.

mandag 26. april 2010

Home Sweet Home...
Da var jeg hjemme igjen. Lommeboken er litt mer slunken enn når jeg dro men jeg sitter tilbake med noen særdeles fine shopperier, noen koselige dager med lillesøster og et herlig avbrekk i hverdagen. Den nye leiligheten til søsteren min var utrolig fin, spesielt kjøkkenet hennes. Hvite vegger, sandfargede fliser over komfyren med en herlig sjokoladebrun kontrastfarge på veggen under overskapene og rosa detaljer i duse toner. I loved it Når leiligheten er helt ferdig skal jeg nedover å ta masse fine bilder å vise her på bloggen, dere kommer til å falle like pladask som meg. Hun var litt bekymret for om det kunne bli litt for mye rosa også, men som jeg sa til henne: -nyt det mens du kan. Den dagen man blir samboer så er man jo tross alt to som skal skape et hjem sammen. Og selv om vi jenter er veldig glad i å få viljen vår når det kommer til det interiørmessige, er det ikke til å skuffle under en stol at den testosteronbefengte delen av husholdningen også skal føle seg hjemme og ha plass til sine duppedingser. Så bo i et rosa sukkertøyslott mens dere kan jenter ;)

I kofferten min var det med hjem en herlig miks av romantikk & orientalske farger og detaljer. Shoppeinnlegg kommer i morgen, men nuh er det natta.

Sweet dreams

torsdag 22. april 2010

Gullkorn fra barnemunn & ❤ weekend...

Picture from we it.Da var jeg på tur igjen, sørover i landet denne gangen. Tilbringer først et par dager hos min kjære tante som bor et stykke utenfor Oslo før jeg i morgen ettermiddag drar innover til tigerstaden og tilbringer en koselig jenteweekend hos søsteren min. Hun har kjøpt seg leilighet så jeg gleder meg masse til å se den, også blir det vel litt tusling i butikker på lørdag formiddag før vi går ut å spiser på kvelden. I dag har jeg tuslet rundt på kjøpesenter, handlet på Noa Noa (whiiiiiiiiiii ) og flyttet som vanlig inn hos Kremmerhuset. De har fått inn utrolig mye fint til vår og sommersesongen, spesielt når det gjelder småskap og hyller. I butikken jeg var i hadde de hengt opp små søte barnesitater på en vegg med den alltid så koselige Kremmerhuset-skriften (som man tross iherdige forsøk aldri klarer å få til på egenhånd...) og denne var definitivt en av de beste:Inni hodet er det celler.
Jeg tror de heter jernceller eller sædceller eller noe sånt....


Amund 6 år
God helg alle sammentirsdag 20. april 2010

Selina Lake ~ Romantic Style...
Jeg var innom bloggen til stylist Selina Lake i går kveld og så til min store iver og glede at hun slipper en ny bok til høsten. Med tanke på hvor forelsket jeg ble (og fremdeles er) i hennes første bok Bazaar Style så kommer jeg neppe til å like denne noe mindre. Boken heter Romantic Styles og slippes i September. Noen smakebiter fra boken kan du se i hennes online Flickr album.

Disse bildene er også stylet av Selina Lake og er å se i Vårlig Vintage, en reportasje i KKs interiørekstra denne uken. Et utrolig bra bilag så skal du bruke en 50-lapp på deg selv denne uken så la det for all del bli KK. Jeg synes de er utrolig dyktige på interiør og skulle ønske de kunne slippe et rent KK interiør-blad sånn dann og vann.
DET hadde vært noe det? :D

Pictures via the Norwegian magazine KK no 16. Styling by Selina Lake.

mandag 19. april 2010

Old & new in spicy colours...
Jeg datt innom sidene til en svensk nettbutikk for en tid tilbake som både restaurerer og selger blandt annet gamle og nye møbler, og virkelig dyktige på styling er de også. Men det morsomste er at møblene ikke alltid får de tradisjonelle hvite eller sorte fargene som man ofte tyr til når man skal pusse opp, men derimot både duse og sterkere pasteller som virkelig liver opp rommet. Herlige bilder til å bli glad av med orientalske detaljer.
Just the way i like it :)


Se flere flotte bilder hos Butik Lanthandeln.Pictures from Butik Lanthandeln.

søndag 18. april 2010

Bare fordi!!!

En god bok, en gammel klassiker på filmfronten, et varmt sjal om skuldrene og resten av torsdagens deppemints. Trenger man egentlig mer på en søndag?? Jeg pleier å være ganske flink til å være utendørs med sko på beina, men i dag tror jeg jammen at jeg skal holde hviledagen hellig uten at jeg har noen spesiell grunn til det. Eller er bare fordi grunn god nok? I think so!!!Fortsatt god søndag alle sammen...Picture by me.

torsdag 15. april 2010

When life sucks; go shopping & eat mints...
Akkurat når jeg nesten har karret meg gjennom et par lange og trasige uker, starter dagen med en undersøkelse på sykehuset som gikk alt annet enn slik jeg hadde håpet og har et særdeles stort behov for å tilbringe et par dager i armkroken til kjæresten før han blir shippet på kurs gjennom jobben et par uker til utlandet. Ja, så hadde tydeligvis en vulkan på Island helt andre planer for oss. Derfor blir det desverre ingen kjæresteweekend i Oslo og det beste man kan gjøre da er å:

først sette seg ned foran peisen med voffen på fanget og gråte sine modige tårer...
dra på cafè med mamma og drikke en varm kopp kakao med masse krem...
〜 dra på trøsteshopping etterpå...
innom Narvesen å kjøpe et par blader pluss en pose med mintsjokolade...
hoppe inn i den mest fluffy pysjbuksa man har når man kommer hjem og bo der resten av kvelden mens man plugger øreproppene i øra og hører på Bleed it out med Linkin Park...


Også er man forhåpentligvis klar for en ny dag i morgen som ser litt lysere ut og ikke minst, jeg er èn dag nærmere 15. mai som er dagen jeg får se min kjære igjen


Her er resultatet etter trøsteshoppingen i dag. En serviettholder i herlig retro design fra Jamie Olivers kjøkkenserie. De hadde den i hvitt og sort, dette var den siste modellen i hvitt og da må man nesten ta frem spontanshopperen i seg og kjøpe mens man kan. Jeg synes den er knallfin og likte designet utrolig godt. Et lite smykkestativ fra Lisbeth Dahl ble også med meg hjem. Også fikk jeg endelig kjøpt meg de hvite skålene til den lille samlingen min med "franske" cafèskåler som jeg viste frem i dette innlegget. Jeg liker så godt at de er hvite utenpå og cremefarget på innsiden. Jeg kjøpte meg også Danske Bolig Magasinet, KK og den nylig utgitte lillesøsteren til Costume, Costume Skjønnhet. Jeg er litt spent på det bladet for jeg liker Costume veldig godt, derfor ble dagen enda litt bedre når jeg kom hjem og fant en splitter ny utgave av Costume i postkassen. Sånn prismessig sett synes jeg ikke denne trøsteshoppingen slo så ille ut, det skal innrømmes at jeg har vært på værre raider enn dette. Cafèskålene kostet 39,- pr. stykk, smykkestativet 49,- og serviettholderen samt en pakke med servietter til påfyll kom på underkant av 140 kroner. Og alle som er som meg med bladmani skjønner at man ikke kan telle bladene med i denne sammenhengen for de godskrives jo en heeeelt annen konto. Selv om de kanskje ble betalt med det samme Visakortet *kremt*

Pictures by me.