onsdag 24. mars 2010

Klar som et egg.......(nesten)!
Jeg har min helt egen evne til å tro at tiden går sååååå sakte når det er noe jeg ser frem til. Helt til jeg befinner meg midt i en halvpakket koffert med ikke helt tørre klær som henger på tørkestativet (som forøvrig helst skulle ligget pent nedpakket i kofferten) og en lang to-do-liste før toget ruller ut av stasjonen i ettermiddag i retning min kjære. Lurer på om det er for seint å ønske seg en dæsj av organisatorgenet i en alder av 29? Så siden jeg ikke rekker å tusle innom hver og en av dere med en søt og hyggelig påskehilsen fordi jeg må stryke et lass med klær (som jeg også sikkert kunne gjort i løpet av de tre ukene jeg har gledet meg til påskeferien) så får jeg gjøre det her....


GOD PÅSKE ALLE SAMMEN


Pictures by me.

Eggevarmerene kommer forøvrig fra Lisbeth Dahl og ble kjøpt i fjor. Søte ikke sant? :)

lørdag 20. mars 2010

Skåler med fransk touch...
Akkurat i det jeg har kommet meg hjem fra en lang gåtur i pissregn og har fått spist en skål med havregrynsgrøt, så dukker solen opp. Jammen godt man er glad i å gå tur og har tørketrommel slik at man kan få tørket klærne og dratt på seg turskoene igjen. Disse skålene kjøpte jeg hos Skeidar før jul. Har gått å siklet på dem lenge i en interiørbutikk her på fjellet men siden spontanshopperen i meg sjeldent gjør seg gjeldende ble det med tanken. Helt til jeg fant dem hos Skeidar til en brøkdel av prisen så da ble disse seks med meg hjem. De koster 15,- pr stykk. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte de som går i offwhite også så de kommer nok til å bli et tilskudd til den lille samlingen. Synes det er litt morro å ha noe annet enn bare hvitt dekketøy og disse var jo så sjarmerende. Dessuten minner de meg litt om de franske antikke cafèskålene, og alt som oser franskt er velkommen i mitt hjem

Pictures by me.

fredag 19. mars 2010

French Friday ~ Marchè aux Puces de Clignancourt...
Paris er kjent for sine loppemarkeder og i KK nr 3 var det en stor oversikt over loppemarkeder rundt om i Europa, der dette loppemarkedet i Paris var nevnt. Faktisk Europas største så man kan jo bare innbille seg alle de skattene som til enhver tid finnes godt gjemt i diverse boder. Håper jeg får muligheten til å finne det ut en dag. Markedet er oppe 07.00-19.30 lørdag til mandag og ligger ved metrostasjonen Porte de Clignancourt. Vil du virkelig forberede deg før avreise finner du flust av bøker om Paris loppemarkeder hos Amazon.uk. Blandt annet The Flea Markets of France, Markets of Paris & Paris Flea Market.
Fredagen er sparket i gang og hverken kroppen eller humøret er så aller værst i dag. Jeg fikk en lekker trenchcoat i forsinket bursdagspresang som jeg hentet i butikken i går så jeg lever nok litt på den. Og det beste er at den er vannbestandig så den tåler litt ruskevær også. Blir utrolig digg å kunne være litt chic selv om solen ikke skinner, for stort sett går det i allværsjakker på slike dager for min del. Når jeg tenker meg om så trenger jeg vel strengt tatt støvler bittelitt mer enn jeg kanskje trengte denne, men alt jo ikke skje i riktig rekkefølge hele tiden ;) Bilder kommer og ta en titt innom min søte FF venninne AK for flere franske følelser.


Ønsker dere alle en god fredda


Picture 1&2 from Paperblog, picture 3 from HubPages.

torsdag 18. mars 2010

Puh...

Picture & quote from weitEn ny uke er snart over og for min del er det helt greit for denne uken har vært lang, vond og ganske så slitsom. Ikke at dager, uker eller måneder har noe å si når kroppen slår seg vrang og jobber mot en. Men det er tross alt en liten trøst at det kanskje blir litt bedre på fredag siden helgen er kommet, eller kanskje på mandag når en ny uke er i gang. Stort sett er jeg ganske flink til å hente meg inn igjen, men denne uken gikk det ikke. Jeg tror det bunner i at jeg enkelte ganger trenger en pause og har et behov for å få trekke meg litt unna alt og alle. Det blir for slitsomt å holde hodet over vannet hele tiden så det er kanskje min måte å hente meg inn igjen? Ghost Whisperer sesong 4 på dvd, te og tårer i noen dager også back in business...


Crying doesn`t indicate that you`re weak.
Since birth it has always been a sign that you are alive!


Snart fredag

lørdag 13. mars 2010

A cup of joy...

Jeg elsker te. Er det noe som virkelig er kos for meg så er det en kopp med rykende varm og deilig te og det er også slik jeg starter dagen min. En kopp grønn eller hvit te så kan dagen ta til, og i dag trenger jeg litt ekstra joy siden dagen startet med betennelsesdempende og krykker. Satser på at det går fort over og at litt avlastning samt et par kopper te gjør susen.

Jeg har alltid ønsket meg et kjøkken med masse hylleplass til tekrukkene mine, noen av dem ble vist frem i innlegget Tid for te som jeg la inn i november 08. Denne posen med te kjøpte jeg på den koselige cafeen Choco Boco som ligger vis-a-vis Indiska i sentrum av Trondheim. Den heter Vinter og består av grønn te tilsatt vaniljestang, kardemomme, ingefær og sukkerkrystaller formet som små søte snøkrystaller som danser i koppen hver gang man rører i teen før de sakte løser seg opp.

Sweet
Pictures by me.

fredag 12. mars 2010

French Friday ~ boudoir style...Boudoir stammer fra frankrike og betyr enkelt oversatt "pudder rom" der kvinnene først og fremst gikk for å rette på antrekk, hår og pudre nesen. Siden ble det brukt på rom der kun kvinnen i huset hadde tillatelse til å trekke seg tilbake, gjerne et soverom. Nå i dag blir betegnelsen gjerne brukt om rom med massevis av feminine detaljer, lekre stoffer og møbler med barokke detaljer. Filmen Marie Antoinette (2006) med Kirsten Dunst i hovedrollen ga den boudoirske stilen en skikkelig oppsving. Jeg har enda ikke sett filmen og skjønner ikke helt hvorfor....?

Kos dere med bildene og ta gjerne turen innom den flotte bloggen De gode ting i livet for mer french friday.

God fredag til alle sammen


Pictures from 1st Option.

onsdag 10. mars 2010

I`m so in love...
Her er den fine Noa Noa kjolen som jeg fikk av kjæresten min på lørdag. Den ser skrukkete ut der den henger, men det skyldes stoffet og ikke min manglende evne til å stryke. Følte bare for å påpeke det *ler* Kjolen har empire liv med et sølvfarget-grått/blått bånd som strekker seg rundt hele midjen til glidelåsen på baksiden. Små små paljetter er også påsydd på pyntebåndet og ved dekoren rundt utringningen. En tynn underkjole i den samme lyse fargen samt litt blonder og Noa Noa har laget et kjole som definitivt kommer til å være en av mine store favoritter i vår og sommer. Kjolen passet også så fint sammen med et sett smykker jeg fikk til 25 år`s dagen min av mamma, pappa og bestemor. De kommer fra Thomas Sabo og er like nydelige nå som da jeg fikk dem for 4 år siden.


Jeg er nok en priviligert jente for ikke bare har jeg verdens beste kjæreste, men jeg har den beste mamman noen kan ha også. Gratulerer så mye med dagen mamma, håper den blir like fin som du ønsker deg.

Jeg er så glad i dere begge

❤ ❤Pictures by me.
tirsdag 9. mars 2010

Alice in Wonderland...


Pictures by me.Little teapot necklace from CuteAbility, watch-necklace from Accessorize.


På fredag var vi på norgespremieren av Alice in Wonderland som endelig er blitt filmatisert av Tim Burton, og for en film!!! Jeg er sikkert ikke den eneste som har et lite kjærlighetsforhold til Alice in Wonderland fra barndommen av, og jeg var sikkert ikke den eneste som hadde lydkassett med tilhørende bok der man skulle vende om til en ny side når plingelyden kom. Jeg var over meg av begeistring for den snakkende kaninen og Alice som ble så liten at hun passet ned i en tekanne. Jeg er den dag i dag like fasinert over denne historien og for et år siden kjøpte jeg meg dette kjede med en liten søt tekanne og sløyfe på, kun fordi det var veldig Alice. På lørdag tuslet jeg en tur innom Accessorize og fant et kjede med en liten klokke-charm som også var veldig Alice og som selvfølgelig ble med meg hjem. Jeg tror rett og slett at kjærligheten min til Alice in Wonderland kommer til å være evigvarende. Den ble definitivt ikke noe mindre av å se denne filmen og Johnny Depp spiller som alltid rollen sin glimrende, denne gangen som The mad hatter. Skal du se èn film denne våren så for all del la det bli Alice in Wonderland...Moviepictures from Tim Burtons Alice in Wonderland via Rotten Tomatoes.

mandag 8. mars 2010

50`s & cupcakes...
Tusen tusen takk for alle koselige hilsner mens jeg var bortreist, og tusen takk til Dans på roser som tipset om Aunegården. Vi spiste lunsj på cafeen der lørdag formiddag og endte opp med å dra tilbake på kvelden å spiste en deilig middag i restauranten. Takplafonene ved disken i cafeen skulle jeg så visst ikke takket nei til å ta med meg hjem :) Vi var også en tur på Polariamuseet, spiste kyllingburger med verdens beste poteter til på Blå Rock også fikk jeg en utrolig nydelig kjole fra Noa Noa av den snille kjæresten min. Jeg tror det er en av de fineste kjolene jeg har sett i en Noa Noa kolleksjon og jeg ble så glad så glad. Så glad at jeg måtte henge den opp med en gang jeg kom hjem, strategisk plassert på soverommet slik at jeg kunne se på den mens jeg sovnet i går kveld. Nå husker jeg sjeldent drømmene mine, men jeg er rimelig sikker på at jeg hadde den på meg i drømmen min også :) Gleder meg til å vise den til dere så bilder kommer. I dag blir det nok en rolig dag for kroppen sier det, men det var jeg i grunnen forberedt på og med den herlige helgen jeg har hatt med min kjære så er det definitivt vel værdt det om jeg nå får en dårlig dag eller to. Nå er det tilbake til hverdagen på hver vår kant igjen, men snart venter en lang og fin påskeferie sammen.Da jeg kom hjem måtte jeg jo oppdatere meg på hva som har skjedd på nyhetsfronten de siste dagene på de faste nettsidene mine (det vil si: Se&Hør, Side 2, KK *kremt* ) og hos Side 2 så jeg at pressebildene til den nye Vintage Stories kolleksjonen til Kappahl er blitt sluppet. Jeg vet ikke helt om så mye i selve kolleksjonen falt i smak for jeg liker ikke det blomstrete mønsteret som kommer for fullt nå, men jeg elsker derimot pressebildene. Det oser 50 talls husmor glam av dem med pasteller og spreke farger i harmoni. Og hadde jeg hatt en liten jente så kan jeg garantere at hun ville løpt rundt i søte skjørt med cupcakes på, snuppete cardiganer og røde lakksko i sommer :)


Pictures from Kappahl. Kolleksjonen er i salg fra uke 14!