søndag 31. januar 2010

Fryd...
Er det bare meg eller har solen en tendens til å alltid skinne på søndager? Her skinner den hvertfall utenfor og innomhus her jeg sitter med deilig te i en av de fine koppene jeg fikk av mamma og pappa til jul som var pent pakket inn sammen med en høyt ønsket Stelton kanne i cremefarge. At jeg ønsket meg disse koppene i samme slengen er ingen tilfeldighet for det blekt beige/gullfargede floramønsteret på koppene matcher fargen på kanna perfekt. Jeg legger til noen inspirasjonsbilder fra den nyeste utgaven av Vakre Hjem & Interiør. Før jul vurderte jeg sterkt å slutte å kjøpe bladet siden jeg syntes det begynte å bli litt for sukkersøtt etter smaken min, men jeg er glad jeg revurderte for denne utgaven var virkelig LEKKER!!!! Litt røffere i stilen og fantastisk mange fine bilder. Egentlig kan jeg kjøpe meg en utgave til av bladet slik at jeg har liggende den dagen denne utgaven er bladd i filler, for tro meg det kommer til å skje. Et av høydepunktene er nok reportasjen Interiørbloggerens egen hule fra Marianne Haga Kinders hjem. Rett og slett bare gjennomført herlig og jeg elsker de orientalske detaljene i interiøret hennes. Flere bilder fra Mariannes hjem kan du se i bloggen hennes Shabby Charm.God søndag til alle som er innom


lørdag 30. januar 2010

A love story II...
Noen bilder fra underkjolen som ble nevnt i gårsdagens innlegg. Den er snuppesøt i beste by ti-mo ånd og har mange fine detaljer med blonder og perlemorsknapper. Til min store glede passet lengden på underkjolen perfekt til den rosa kjolen så den lille kanten med rysjer faller pent rett nedenfor kjolekanten. De blir nok faste følgesvenner når kjolen skal på. Jeg gleder meg til våren kommer og jakkene kan kastes, da skal de pares med et par søte pumps i offwhite . Den rosa kjolen hører som skrevet med til høstkolleksjonen og underkjolen finner du i vårens kolleksjon. Min er kjøpt hos Frost som ligger her på Røros og er i en cremefarget nyanse, men du kan også få kjøpt den i hvitt hos Linneas Hage og i babyblått hos Cornelias hus.


Håper alle sammen får en fin lørdag


Søte detaljer på innsiden av kjolen & underkjolen...
Pictures by me.

fredag 29. januar 2010

A love story...På sensommeren i fjor da høstkolleksjonen til ti-mo ble utgitt forelsket jeg meg hardt og brutalt i denne rosa kjolen, og siden da var jeg på en evig jakt etter den. Men i butikkene jeg forhørte meg i var den enten utsolgt i størrelsen min eller de hadde ikke tatt den inn i det hele tatt. Så rett før jul kom jeg plutselig på at det meste kan jo googles i dag og som tenkt så gjort, og poppende opp kom skjønnheten i størrelse small hos Linneas Hage`s nettbutikk med 30% rabatt. Oh, happy day!!!!! Nå har det tatt meg 28 år å skjønne at ønskelister lønner seg, så enden på visa var at kjolen lå pent innpakket under juletreet og ventet på julekvelden. Riktignok ikke med mitt eget navn i fra feltet, men det kunne nok skjedd for jeg bestemte meg for at kjolen skulle bli min uansett. Den var desto finere i virkeligheten med korsstingbroderier i nederkant, og det som på bilde i katalogen så ut som små metallknapper i nakken og ved ermene var i virkeligheten skjønne små perlemorsknapper. Litt stor i strørrelsen var den, men med bånd i midjen som knytes bak gjør det ikke et fnugg. Underkjolen som såvidt kan skimtes under kjolen på det første bilde kommer også fra ti-mo, jeg legger ut bilder av den i morgen. De fine luffene (sokkene) i offwhite er kjøpt hos Kappahl.

Cute as can bePictures by me.

onsdag 27. januar 2010

An Angel At My Table...

Noen bilder fra An angel at my table til inspirasjon på en helt ordinær onsdag. Trenden med fugler i interiøret holder seg fremdeles, til min store glede. Jeg synes spesielt tapeten på innsiden av skapet på bildet under er lekkerPictures from An angel at my table.

tirsdag 26. januar 2010

Shall we dance...?
Jeg er blitt utfordret av Polly med den fine bloggen Sweet and Shabby om å dele mitt favorittsitat. Ikke enkelt for jeg elsker det skrevne ord og den store betydningen en liten setning kan ha, men som den håpløst romantiske sjelen jeg er så ble det et av mine favorittsitater fra filmen Shall we dance med Susan Sarandon og Richard Gere....


"We need a witness to our lives. There's a billion people on the planet... I mean, what does any one life really mean? But in a marriage, you're promising to care about everything. The good things, the bad things, the terrible things, the mundane things... all of it, all of the time, every day. You're saying 'Your life will not go unnoticed because I will notice it. Your life will not go un-witnessed because I will be your witness"Jeg ønsker å gi utfordringen videre til Villa Lykke, Elisa Day & De gode ting i livet.

Pictures from We ♥ it.

lørdag 23. januar 2010

Pretty in pink...
Hos Side2 ramlet jeg i kveld innom reportasjen; Gjør et nettkupp nå, og endte opp med en ganske så uoppnåelig ønskeliste tuftet på en lommebok uten begrensningene januar måned ofte fører med seg. En veske fra Badgley Mischka er nok ikke noe som havner i samlingen min med det første, salg eller ikke. Men hva er vel livet uten små og store drømmer? Jeg la til noen salgsfavoritter fra Nordstrom også. Så dyrt så dyrt men akk så lekkert

Undertøyskjole med blonder Victoria`s SecretSmykke fra Kenneth Jay Lane Asos

Vanter fra Juicy Couture NordstromLucy Cardigan Pretaportobello


Chloè Eau de Parfum Nordstrom
Varme cardigans Nordstrom


Mee Too Jeanette Pumps Nordstrom


Jakke i 50-tallslook Ruche


Lancomè Holiday Juicy Tubes set Nordstrom

Veske fra Badgley Mischka Nordstrom


fredag 22. januar 2010

iis...
Hva skulle man gjort uten januarsalg? Jeg hadde aldri blitt lykkelig eier av denne cardiganen fra iis som jeg har gått å siklet på siden tidlig i høst hvertfall. Cardiganen er laget i ull så ikke bare er den veldig veldig lekker å se på, men den er praktisk og nyttig også. Jeg digger at det urnorske utrykket med det strikkede mønsteret brytes av noen søte sukkertøyknapper i rosa, og de små "snøballene" som dingler på enden av snorene gjør at man lett er klar for afterski på få strakser. Nå kan påsken bare komme :) Flere produkter fra iis kan du se her, og skal du til Røros på shopping finner du klær fra iis hos Frost.


Håper alle får en fin helg

Pictures by me