onsdag 30. september 2009

En liten høstfeiring...
I går rundet telleren min 50.000 og som seg hør og bør i blogglandia må man jo ha en liten giveaway ved den anledning. Og siden det er minst like deilig å ta vare på seg selv når høsten kommer og ikke bare bytte puter og gardiner i stuen, gir jeg bort dette armbåndet med tilhørende øredobber som jeg har laget. Sammen med en søt liten glassboks fra Lisbeth Dahl for å oppbevare smykkene i. Armbåndet er i herlig art deco stil med tvinnede perler i gull lenket sammen med swarovskikrystaller. Rett og slett lekkert :)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten hilsen under dette innlegget så trekkes vinneren i helgen som kommer. Er du blogger, så legg gjerne inn en liten notis i din egen blogg om konkurransen, men intet must. Og tusen tusen takk til alle som trofast følger bloggen min, og ikke minst alle flotte tilbakemeldinger på både den og bildene mine. Setter umåtelig pris på dere alle....

Lykke til og god onsdagskveld ❦tirsdag 29. september 2009

Celebrity Homes ~ Ebba Von Sydow
Jeg aner ikke hvem denne jenta er, men hun er visstnok kjendis i Sverige på lik linje med Pia Haraldsen. Jeg synes forøvrig det var en dårlig sammenligning fra KK`s side, for frøken Sydow er en av Sveriges største motebloggere og sitter i dag som sjefsredaktør for magasinet Veckorevyen. Pia Haraldsen er kjent for å være kjent, sorry Pia. For litt siden la hun ut leiligheten sin for salg og KK snappet opp bildene, som jeg likte big time. Bortsett fra den merkelige varianten av en taklampe som ser ut som et tutuskjørt på soverommet, hadde jeg glatt kunne bodd i denne feminine perlen av en leilighet. Legg spesielt merke til den utrolig søte benken i karnappet. Jess i like!!!! Artikkelen finner du her hos KK og her er Ebbas blogg.

Telleren raser opp mot 50.000 hit nå, så i morgen blir det giveaway :)
søndag 27. september 2009

Coffee, Tea? Or Me?Det ble noen rolige dager på bloggen mens jeg ferdigstilte et innredningsprosjekt jeg har holdt på med. But i`m back, og med ny fiiiiiiin tekopp kjøpt i går. Den er i samme serie som I feel beautiful today-koppen jeg viste frem på februar, kjøpt i en lokal butikk. Krukken med te ble i sin tid kjøpt hos Indiska, og på den har jeg festet en liten tag i et hvitt silkebånd med navnet på teen. Den heter forøvrig Sencha Hawaii og kommer fra Kremmerhuset. Det er en grønn te, men i motsetning til mange andre sorter grønn te har den ikke den beske smaken som man er vant til. Denne teen er bare deilig, så anbefales.

Håper alle får en fortsatt fin søndag :)torsdag 24. september 2009

Hverdagsluksus...Jeg skal være ærlig og innrømme at det var den nydelige mintgrønne fargen på omslaget til denne boken som falt meg for øye først. Og når tittelen Hverdagsnytelser iblandet et art deco utrykk på dekorasjonen utgjorde resten, så visste jeg allerede da at jeg kom til å nyte resten av boken også. Og det har jeg gjort til det fulle, så mange ganger at omslaget begynner å bli litt slitt her og der faktisk. Dette er en kosebok med stor K for alle jenter som ønsker å gjøre det lille ekstra ut av en helt ordinær hverdag, en aldri så liten jentebibel med andre ord. Forfatteren Karina Ericsson Wärn har i grunnen dekket det meste som kan gjøres for å lage en hverdag gull verdt for travle jenter. Og det aller beste er at tipsene ikke krever hverken mye penger eller masse tid. Jeg nevner i fleng; parfymeskolen, oppskrifter på egne spabehandlinger, gode råd til hvordan du kan lage drømmebadet ditt, tips for bedre søvn og alle kapitlene har en egen side der Karina selv ramser opp sine egne favoritter. Den siste piffen på hverket skaper definitivt den grafiske designeren Lotta Kühlhorn med sine flotte bilder og illustrasjoner. Jeg simpeltent elsker denne boken ❦

Hos Capris får du boken for 288,- og fraktfritt levert. Og de pengene er den definitivt verdt ;)
onsdag 23. september 2009

Old Hollywood glam style...Er det èn ting jeg virkelig virkelig ønsker meg i mitt fremtidige soverom, så er det et sminkespeil i skikkelig gammeldags Hollywoodstil. Altså disse som har små lyspærer rundt karmen for å sette den perfekte sminkebelysningen. Nå er ikke sminke noe som tar så fryktelig lang tid hjemme hos meg, for jeg går stort sett for den naturlige sminken som er lett å legge. Litt øyenskygge langs vippekanten som duses noe oppover, kajal, mascara, gloss og bittelitt blush i kinnene så er jeg klar for å gå. Men enn så lekkert å kunne sitte ved et sminkebord som dette de tre minuttene sminken tar, og den lille spruten med parfyme som skal i halsgropen. En sminkestol til, også kjent som en directors chair, og man har den perfekte Hollywood glam stilen å starte dagen med.

For litt siden kom Ikea med baderomslampen musik som jo bygger på dette prinsippet. Men fire lamper satt sammen rundt et speil for å få looken tror jeg blir både upraktisk, vanskelig og rotete. Så jeg har gått til innkøp av en som med tid og stunder skal gi meg hvertfall en liten dæshj av Hollywood glam på soverommet. Jeg gleder meg :)
Bilde 1&2: Nathalie Portman for Marie Claire.
Bilde 3: Jessica Alba for
InStyle. Flere bilder fra "casa-Alba" kan du se her.
Bilde 4: Lindsay Lohan for
Zoo Magazine.
Bilde 5: Hentet hos
Naomi Martinez.
Bilde 6: Stol fra
Cineboutique.
Bilde 7: Emma Stone via
Jake-Weird.

tirsdag 22. september 2009

- 25% hos Narvesen...I de neste tre ukene er det - 25% på alle utenlandske blader hos Narvesen.

Jess, we like!!! :)
Bildene er tatt fra Drömhem.... & BoligLiv.

mandag 21. september 2009

Notebooks...
En av de mest sjarmerende tingene med oss jenter, må vel være vårt øye for detaljer? Til det slitsomme og kanskje uforståelige for det mannlige kjønn til tider, men likevel....

Disse notatbøkene ble i sin tid kjøpt hos Ark, og jeg synes de var så fine i detaljer, farger og ikke minst gjennomførte selv om de ikke er større enn 10,5*15 cm. Men hva som står i boken Bakvaskelser forblir en hemmelighet... ;)


søndag 20. september 2009

Ellos & Zara...I innlegget Audrey & me var jeg rimelig overrasket over Bohus og høstkolleksjonen de har å tilby, men er det bare meg eller begynner Ellos å komme seg litt også? Mye av æren kan kanskje gis til Zara Home som Ellos nå har begynt å føre. De klassiske detaljene i både klærne og interiøret til Zara fenger jo mange, og jeg er intet unntak. Jeg liker det hvertfall, så hurra for Ellos :)


Alle bilder er hentet fra Ellos.