torsdag 30. juli 2009

Celebrity Homes ~ Jessica Alba
Mange av Hollywoods stjerner har råd til stort sett alt de peker på, derfor er det litt godt å lese om stjerner som holder seg til det noe mer nøkterne. Jessica Alba er en av disse stjernene og har satset på et hjem som er bygget opp av økologiske materialer og vintage funn. Selv om vi snakker en helt annen prisklasse enn loppisprisene jeg fryder meg over på loppemarked, så liker vi gjenbruk. Og resultatet er blitt virkelig lekkert. Jeg elsker den orientalske looken iblandet de meksikanske fargene. Og hvilken jente kunne ikke gitt armen sin for dette skoskapet.....

Alle bilder fra InStyle.

mandag 20. juli 2009

H&M Home Collection, autumn 2009.
I dag dumpet H&M`s høstkataloger ned i postkassen min, og ooooohhhhh så mye fint :) Her var det masse romantikk og duse farger kombinert med morsomme detaljer. Riktig jentete med andre ord, og det passer meg for tiden ypperlig. Mye strikk er det også, både i hjemme og kleskolleksjonen. Hurra for H&M, dette likte jeg :)

Alle bilder fra H&M, parfyme fra Dior.

fredag 3. juli 2009

French Friday ~ Les Invasions Ephemeres
Wallstickers er forsåvidt intet nytt i interiørverdenen, men få lager stickers med så fantastisk kreativitet som Les Invasions ephemeres. Her finner du stickers som kan pynte det meste og i nydelige fargekombinasjoner. Og får du ikke nok inspirasjon fra hjemmesiden, kan du alltids sjekke ut bloggen deres :)French Friday innlegg finner du også i AK`s flotte blogg. Kommer du ikke i herlig fredagsstemning av hennes inspirasjonsrike blogg så gjør du det aldri. Og meld dere for all del på neste ukes FF hos henne. Vi vil se flere innlegg med franske følelser her inne :)

torsdag 2. juli 2009

We love sale...

Da jeg var i Oslo, hadde salget startet i nesten samtlige klesbutikker. Men å gjøre de helt store kuppene i slike butikker er umulig, for de beste plaggene går alltid først. Og skulle det en sjeldent gang henge noe igjen er man nesten garantert at plagget enten er for stort, for lite eller har brunkrem rundt det meste av utringningen. Det er derfor gud ga oss nettbutikker. Slik at vi i ro og mak kan sitte hjemme i stuen vår og handle de lekreste plagg til en latterlig billig penge. Hva sier du til en hvit topp med sort og gullfarget birdprint til 19,- eller den evigvarende og klassiske trenchcoaten til 198,- med et matchende sjal til 49 kroner? Her er noen av mine H&M Rowells favoritter fra vår og sommerkolleksjonen, der det meste nå er på salg. Men det kan lønne seg å bestemme seg raskt, for også her går størrelsene unna. Og legg for all den merke til den überskjønne hatten i offwhite i Waiting for fall med perfekt 20 tallssnitt og sløyfe på bremmen. Mer snuppesøtt enn dette blir det ikke. God shopping :)

Alle klærne kommer fra H&M Rowells.