søndag 28. juni 2009

Lille Frøken Vims...Når man har en far som driver med hundekjøring, lærer man seg fort til at med jevne mellomrom så faller noen hunder fra og andre kommer til. Denne lille skjønnheten på 10 uker eeeeeelsker lek, kos og rampestreker. I går forsvant bokmerket mitt ut av boken fort som fy, og i dag gikk det hardt ut over et par solbriller samt en vannflaske. For ikke å snakke om blomstene rundt husveggen som har måttet bøte med livet for lenge siden. Men når man er så søt og har verdens fineste dådyrøyne, kommer man unna med det meste. Hun er naturlig nok familiens nye midtpunkt og et yndet, dog ikke enkelt, fotoobjekt for undertegnede :)

Jeg har nylig kommet hjem etter en ukes ferie i Oslo, der jeg har besøkt min kjære søster og en venninne samt hennes små. Rapport derfra kommer, samt en award og en utfordring som altså ikke er gått i glemmeboken. Grunnen til dette fraværet i bloggen er ganske enkelt fordi jeg har en datamaskin som nå etter 4 år begynner å bli rimelig sigen, lei og sliten. Så enkle prosesser som før var gjort på et blunk tar nå uendelig langt tid, og det tar desverre bort en stor del av bloggelysten. Så noen stor shoppingrapport fra Osloferien min blir det ikke, siden det meste ble lagt på sparegrisen. Men noen hete tips til koselige butikker, restauranter og bakerier skal dere få :)
fredag 12. juni 2009

French Friday ~ Coco before Chanel

Det er ikke første gang historien om The little black dress mor har blitt filmatisert, og det er neppe den siste heller. Men når man får den alltid like yndige Audrey Tautou til å spille selveste Coco Chanel, samt et kulissedesign så påkostet, detaljert og LEKKERT som dette så sier det seg selv at filmen være bra. Desverre har ikke filmen norsk premiere før i slutten av august, så en god dose tålmodighet må til. Men på den andre siden så blir ikke høsten så ille å se frem til :)
~ I don't understand how a woman can leave the house without fixing herself up a little - if only out of politeness. And then, you never know, maybe that's the day she has a date with destiny. And it's best to be as pretty as possible for destiny ~

Bli med på neste ukes French Friday du også. Meld deg på hos AK :)

tirsdag 9. juni 2009

Salg hos Nostalgi~FynEn av mine store favoritt nettbutikker har startet sommersalget sitt, danske Nostalgi Fyn. Det Marokkanske badespannet mitt ble i sin tid kjøpt herfra. Se, nyt og løp å kjøp. Eventuelt kjøp, betal og vent på postmannen :)

NB: alle produktene på disse bildene er ikke salgsvarer. Men de er i mine øyne fine nok til å bruke en liten slump av feriepengene på....

Alle bilder er fra Nostalgi~Fyn

lørdag 6. juni 2009

~ Sweet sweet summer ~
Den siste uken har snøskurene gått titt og ofte her på Røros, og både longs og lue er funnet frem igjen. Faren min kommenterte tørt her en dag at han ikke skjønner hvorfor alle jamrer over den globale oppvarmingen hele tiden. For ute er det jo så kaldt at det snør :) Men ikke noe er så galt at det ikke er godt for noe, for innekos med tèkoppen i hånda, pledd og godt lesestoff er jo heller ikke å forakte. Selv om det kanskje hører høsten til. Legger til noen bilder som ble tatt sommeren 2009, det vil si forrige helg. Nevøen min kom hjem fra fjelltur med bestefar og hadde med seg de nydeligste rosa blomster.