søndag 31. mai 2009

Dåp
I dag døpes verdens nydeligste lille gutt som jeg er så heldig å få være fadder til. Gaven til dåpsbarnet er pakket og klar og antrekket henger nystrøket på hengeren sin. Valget falt på en amerikansk lys blå vintage kjole fra 1970, med hvite blondedetaljer, en søt liten sløyfe i utringningen og et hvitt silkebånd rundt midjen. Kjolen er i perfekt stand og ser, til tross for alderen sin, ubrukt ut. Under kjolen skal jeg ha et vintage krinoline underskjørt, altså et underskjørt i flere lag og masse tyll som gir kjolen skikkelig swung. Med dette på blir kjolen som tatt ut av Grease, and i love i love :) Håper alle har og fortsatt får en fin pinsehelg med deilig vær og masse kos.

Til lykke med dagen Aleksander


fredag 29. mai 2009

Come and fly away with me...

Pictures by me
Gratulerer med dagen Buddy. Glad i deg

onsdag 27. mai 2009

Cute as can be...
Skal man stole på værmeldingen, kommer sommeren i løpet av de nærmeste dagene. Og etter dagens handletur på Rema er jeg klar for grilling av pølser og koteletter på verdens søteste lille jentegrill. Og som alt annet på Rema 1000 kostet den ikke så mye heller. 99,- for hele sulamitten med sammenfellbare bein, to rister, håndtak og kullbeholder. Synes ikke det er mye med tanke på at grillsesongen nå er reddet. Og jeg er sikker på at maten kommer til å smake sååååå mye bedre også ;)


fredag 22. mai 2009

French Friday ~ amourNoen få timer igjen av fredagen, men det er nok tid det til å slenge seg med på French Friday, inspirert av De gode ting i livet. Jeg starter sterkt ut med både egne bilder og franske følelser. Disse fire postkortene fra Frankrike fikk jeg kjøpt for 5 dollar et år tilbake, siden de ble kjøpt "as is" som det så fint heter når noe selges i shabby tilstand. Jeg synes ikke de er shabby jeg. Det mangler riktignok en del glitter på dem, men kortene er fremdeles like hele og fargene like bedårende som de var den gang. Jeg aner ikke eksagt hvor gamle de er, men alle er nummererte og merket med navnet på et fransk trykkeri på baksiden. De kom til meg i posten med en gult vintage blondebånd rundt seg, og nå og da blir det tatt frem for å tittes på. Men en dag skal de nok få komme til sin rett, for de er strengt tatt alt for fine til å ligge nedpakket i en eske. Desverre er ingen av de postlagt, for det hadde jo vært ekstra morro om det stod en fin kjærlighetserklæring på baksiden. Men kortene er jo så nydelige i seg selv, og får man ikke en amorøs start på helgen av disse så vet ikke jeg. Fortsatt god fredagskveld alle sammen :)
onsdag 20. mai 2009

Sommerfryd i turkise toner
Det er langt mellom shoppeinnleggene for tiden, men etter mandagens Trondheimstur kan jeg endelig legge til bilder av noen godbiter som kommer til å pryde meg i sommer. Til min store fryd og glede så er turkis og mint en farge som er på full fart inn i butikkene til sommeren, både innen mote og interiør. Denne utrolig nydelige silketoppen fant jeg hos Oasis, og jeg elsker at den ser ut som en eksklusiv vintage undertøystopp. Toppen knytes bak og i fronten henger en sløyfe med dråpeformede perler på enden, samt at blondene i utringningen er perlebesatt. Blondene er i en cremefarge som passet ypperlig til skoene jeg kjøpte i vår, som jeg også viste i innlegget Vintage Stories. Og det beste av alt: den var på halv pris!!! :)

Jeg kjøpte meg også en ring med turkise steiner på Gina Tricot som jeg skulle pimpe om til en brosje, siden ringen er kjempestor og ikke passer de smale fingrene mine spesielt godt. Men Gina Tricot har langt bedre kvalitet på smykkene siden enn antatt (desverre i dette tilfelle), og jeg får rett og slett ikke løsnet selve ringen fra pynten. Så da får den ligge der i smykkeskrinet mitt å se fin ut. Noe stort økonomisk tap var det riktignok ikke, for ringen var satt ned til 19,- kroner.

Bilde 1: Skål fra Sia, øredobber og hårpynt fra Accessorize og ring fra Gina Tricot.

Bilde 2-6: Topp fra Oasis, sko fra Eurosko.

Bilde 7-9: Øredobber fra Accessorize og topp fra H&M. Toppen er riktignok ikke nyinnkjøpt, men jeg tror den finnes i butikkene enda.

Bilde 10: Eyeliner fra H&M.

Bilde 11: Liten saltskål fra Kremmerhuset med hårpynt i. Selges i 3 pk hos Accessorize.

Bilde 12: Ring fra Gina Tricot, smykkeskrin fra Indiska.

lørdag 16. mai 2009

Boudoir
Jeg begynner å få mer og mer sansen for boudoir, etter å ha lest meg opp på gamle Elle interiørblader den siste tiden. Gamle franske møbler, lamper med silkeskjerm, dusker, fjær, fløyel og ikke minst yndige parfymeflakonger. Aller helst i en herlig miks av rosa toner. Fordelen ved å være alene er definitivt at man kan få det akkurat slik man vil. Så nå vet dere hvordan mitt neste soverom vil se ut, eller skal jeg si mitt neste boudoir ;)Bilder fra Sarah Kaye, House to home, Graham & Green & Sköna Hem.