lørdag 28. mars 2009

It`s vintage darling.
Kakefat kan brukes til så mangt. Og siden jeg hverken er glad i kaker eller holder selskap så ofte, synes jeg det er ypperlig å ha de stående fremme til oppbevaring av smykker. Jeg har allerede et marokkansk kakefat som passer godt på øredobber og armbånd, som jeg viste frem i innlegget Pearls & girls. Dette kakefatet er et vintage klenodie fra Amerika, i en skjønn turkis farge, blomstermønstrete og med gullkant rundt hvert fat. Jeg elsker den lille skålen på toppen og den rustikke looken på håndtaket. Ellers er fatet ganske velholdt,men noe slitent er blomsterdekoren begynt å blitt. Sjarmerende slitent :)
torsdag 26. mars 2009

Et hint av vår ❁
Jeg er for tiden i Trondheim der jeg går et fotokurs gjennom fotofagskolen, og våren i Trondheim er kommet lengre enn den har på Røros. Etter en skikkelig kjip uke med masse sur nedbør og snø, skinte solen fra skyfri himmel i går og de tykkeste jakkene kunne faktisk legges igjen innendørs. Nå er jeg tilbake på Røros for noen dager, og solen skinner forsåvidt her også. Men med 15 minusgrader til godt ut på formiddagen, er det lite som minner om våren her enda. Påskestemningen derimot begynner virkelig å komme sigende, så nå er årets påskeegg innkjøpt og venter bare på snopet sitt. Men selv om jeg gleder meg til påsken, gleder jeg meg nok mer til vårvarmen virkelig begynner å ta tak og sommersko og florlette topper kan få blafre i vinden. Og våren i år blir tydeligvis rosa :)Bilde 1&2: Skoletter fra Eurosko.

Bilde 3&4: Topp fra H&M.

Bilde 5&6: Armbånd fra H&M.

Bilde 7: Hårspenner med snuppesøte blomster, også fra H&M.

Bilde 8: Vintage topp med blonder i nederkant.

Bilde 9: Detalj på armen av en vintage kåpe.

mandag 16. mars 2009

By Ti Mo ❤
Det er på tide å tenke vårtøy, og jeg for min del er og blir forelsket i duse toner både når det gjelder klær og interiør. Derfor er by Ti Mo et merke jeg for lengst har trykket til mitt hjerte. Myke stoffer, sarte farger og romantiske tendenser. Kan det bli bedre? Damen bak merke er ei Norsk jente (jippi for Norsk design), og butikken finner du i Niels Juels Gate 33 som ligger i Oslo. På hjemmesiden til By Ti Mo kan du nyte flere inspirerende bilder og finne forhandlerliste. Og er du/kommer du til Røros finner du klærne hos Frost.Alle bilder By Ti Mo.

lørdag 14. mars 2009

I rustikke omgivelserEr man glad i interiør, detaljer og fotografering så finner man et motiv i det meste. Og som interiørdesigner slipper man hevede øyenbryn når man begynner stylingen midt i oppussingen med strippede vegger og støvete gulv. Jeg elsket denne settingen med de nakne veggene, en gammel knirkete stol og en vintage tekanne som ikke er blitt pusset på 40 år. Og midt i dette står to langstilkede hvite blomster i all sin reinhet og minner om at kjøkkenet er på god vei til å bli født på ny. Old & new...

torsdag 12. mars 2009

Free as a bird.....
Er ganske beskrivende for hvordan jeg føler meg om dagen. Who new, når livet gikk i mot en som en gedigen bergvegg man hverken kom over, under eller rundt. Et vell av tårer, tunge tanker, vonde følelser og såre minner. Og midt i dette kaoset av tanker og følelser kommer det ut av det blå strekkende en ukjent hånd. Et menneske som gir deg troen på deg selv tilbake, som drar deg ut av ensomheten og gjør deg komplett lykkelig og tilfreds til tross.

Alle mennesker står før eller seinere overfor store, livsomveltende forandringer. Noen lettere å svelge enn andre, men slike forandringer trenger ikke stå i et negativt fortegn. Selv om de later til å være det der og da. Jeg tror at til syvende å sist finnes det få tilfeldigheter i livet. Det som skjer, det skjer for en grunn og fordi man skal lære av det. Når man er åpen nok til å ta den lærdommen til seg, går livet videre slik det var ment å gjøre og veien fremstår som klar og tydelig igjen. Men husk for all del å nyte blomstene langs veien, for ingen veier går rett frem. Og svingene blir mye slakkere med en velduftende og fargerik blomsterkvast i hånden.


Jeg er glad i deg herfra og til månen, og tilbake igjen.....mandag 2. mars 2009

Sarte toner
I en skål fra Lisbeth Dahl ligger en del brosjer fra Soaked in Luxury, Noa Noa og Cubus til pynt. Jeg elsker denne fargekombinasjonen av lyse og mørkere jordtoner ❤ Sjalet kommer fra Accessorize.