mandag 31. mars 2008

Orientalsk magi...

Østen har alltid vært en inspirasjonskilde innen interiør for oss Nordboere. Jeg elsker den orientalske stilen og har alltid hatt en forkjærlighet for den. Fargene, luktene og den rolige atmosfæren fasinerer meg. Jeg har enda til gode å dra dit, men en vakker dag....

Enn så lenge drømmer jeg meg bort i disse vakre bildene fra Marie Claire Maison.


Bilder fra Marie Claire Maison.

lørdag 29. mars 2008

Stylish Closet...

Hvor mange av oss drømmer ikke om store walk in closet der alle kjoler, bluser, skjørt og bukser henger perfekt plassert etter farge, stoff og anvendelighet med et eget hjørne for alle accessoirer man måtte ha? Hadde man bare hatt plass nok, og ikke minst penger til å fylle opp meterlange hyller og stativ med alt som glitrer og skinner. Ja ja, man kan jo drømme :)Bilder fra InStyle.

onsdag 26. mars 2008

Strange-Fascination...

For en liten tid tilbake snublet jeg over en nettside som heter Etzy. Dette er et lite nettsamfunn der små spirende kunstnere lager sin egen lille butikk og selger produktene sine videre derfra. Prisene for både produkter og forsending kan man få for en slikk og ingenting, og enda bedre, man får håndlagede kvalitetsprodukter som ikke alle andre har. Her i heimen er vi midt i oppussing av de fleste rom, og spesielt stuen legges vekt på. Bilder er noe jeg ofte drømmer meg bort i og legger stor vekt på i et interiør. Jeg har alltid hatt en forkjærlighet for fugler, så da jeg så dette bilde (B1) og de nydelige fargene falt jeg pladask. Disse bildene er hentet fra Strange-fascination. Butikken eies av en kvinnelig fotograf som samme dag jeg bestilte bildet mitt sente meg en mail og fortalte hvor morro hun syntes det var å få en bestilling helt fra Norge. Så da bildet noen dager seinere kom i posten fulgte det med en lapp der hun takket for bestillingen og sa hun simpeltent ikke klarte å sende kun ett bilde hele veien til Norge. Medlagt i konvolutten lå 6 bilder til i flere størrelser. Utrolig morro og rørende, og ikke minst nydelige bilder som jeg gleder meg til å få opp på veggen. Se og nyt :)
Og noen flere smakebiter:
B1: The lineup
B2: Carnival
B3: Balloons
B4: Summer Dreams
B5: Scooter